Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Η Εθνική έδωσε 185 εκατ. για θυγατρική Finansbank στη Μάλτα

Αναδιαρθώνει τη δομή των θυγατρικών της στο εξωτερικό η Εθνική Τράπεζα. Στόχος είναι όλες οι θυγατρικές να υπαχθούν υπό μία «κοινή ομπρέλα». Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται, όπως ανακοίνωσε χθες η τράπεζα, και η μεταβίβαση της συμμετοχής στη Finansbank Malta, θυγατρική της τουρκικής τράπεζας.
Η διοίκηση της Εθνικής διαβεβαιώνει ότι τα κεφάλαια που θα μεταβιβαστούν στη Finansbank μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής επανατοποθετούνται στην ΕΤΕ στο πλαίσιο της διαχείρισης του διατραπεζικού δανεισμού της τράπεζας, καθώς η ανάπτυξη των χρηματοδοτήσεων της Finansbank χρηματοδοτείται κατά το μέγιστο μέρος από την αύξηση των καταθέσεων της πελατείας της.
Όπως διευκρινίζεται από την Εθνική, η μεταβίβαση της Finansbank Malta πραγματοποιήθηκε στο τίμημα των 185 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στη λογιστική αξία της τράπεζας. Κατά συνέπεια από τη συναλλαγή αυτή, όπως αναφέρει η διοίκηση της ΕΤΕ, δεν προκύπτει κέρδος για τον όμιλο της Finansbank.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=96985676
Σημ.axinosp:Κε Προβόπουλε το έχασες το στοίχημα σε μία βδομάδα μέσα η ΕΤΕ σε έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: