Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Προσθέτουν φόρους όσο το... σωτήριον πακέτο των 28 δισ

Των Κ. ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΠ. ΣΤΑΜΟΥ
Επιπλέον φόρους 28 δισ. ευρώ, όσο είναι το πρόγραμμα της ρευστότητας για την οικονομία, θα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι την τριετία 2009-2011.
Αυτό είναι το «μεγάλο μυστικό» του Επικαιροποιημένου Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, που έδωσε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες και σε γενικές γραμμές θα συζητηθεί τη Δευτέρα - Τρίτη στο Eurogroup - Ecofin.
Πρόκειται για το τίμημα της «σοβαρότητας» του Προγράμματος -τη σοβαρότητα αυτή την επικαλούνται τελευταία όλοι οι κυβερνητικοί και κρατικοί παράγοντες- που θα καταβάλει η Ελλάδα όχι τόσο για να «γλιτώσει» την κοινοτική «επιτήρηση» όσο για να συνεχίσει να δανείζεται στις διεθνείς αγορές χρήματα με επιτόκια που δεν θα είναι απαγορευτικά για τον προϋπολογισμό.
Αναλυτές επισημαίνουν σε σχέση με τη σύμπτωση των ποσών πρόσθετων φόρων και ρευστότητας ότι όσα θα δοθούν μέσω των τραπεζών για να «αρδευτεί» η οικονομία και να αμβλυνθούν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης θα τα εισπράξει πίσω το κράτος με τη μορφή φόρων, οδηγώντας ενδεχομένως την οικονομία σε αφυδάτωση...
...Εκείνο για το οποίο πρωτίστως ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση είναι να πέσουν τα επιτόκια δανεισμού της χώρας στις διεθνείς αγορές χρήματος. Το spread πράγματι έπεσε στις 200 μονάδες βάσης (2% διαφορά από τα επιτόκια δανεισμού της Γερμανίας) από τις 300 μονάδες προ 10ημέρου. Στην κυβέρνηση θεωρούν την εξέλιξη αυτή ένδειξη πως «οι επενδυτές είδαν ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα ως προς την τήρησή του».
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=59600028
Σημ.axinosp:Οταν οι Τράπεζες δίνουν λεφτά στο κόσμο μαζί με το κεφάλαιο ζητούν και τόκο .
Αυτό λέγεται καπιταλισμός !!
Οταν ο κόσμος δίνει λεφτά στις τράπεζες δεν παίρνει ούτε κεφάλαιο ούτε τόκο !!
Αυτό λέγεται Αλητεία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: