Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

200 στημένα παιγνίδια σε 9 χώρες

Στημένα 12 παιγνίδια του Europe League, 3 του Champions League, 32 στη Γερμανία και 29 στην Τουρκία
«Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», τόνισε ο Πέτερ Λιμάχερ, επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA αναφερόμενος στο νέο σκάνδαλο των στημένων αγώνων που συγκλονίζει την αθλητική κοινότητα.

200 ποδοσφαιρικούς αγώνες σε 9 χώρες αφορά η υπόθεση που αποκάλυψαν οι γερμανικές Αρχές σε συνεργασία με τις αστυνομίες της Αυστρίας και της Ελβετίας.

17 συλλήψεις σε Γερμανία και Ελβετία
Όπως ανέφεραν πριν από λίγη ώρα στελέχη της εισαγγελίας του Μπόχουμ στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, έχουν συλληφθεί συνολικά 17 άτομα. Από αυτούς οι 15 στη Γερμανία (Βερολίνο, Νυρεμβέργη και περιοχή του Ρουρ) και δύο στην Ελβετία. Έρευνες σε σπίτια και γραφεία έγιναν επίσης στην Αυστρία και τη Βρετανία.

Από τα 200 παιγνίδια, για τα οποία υπάρχει υποψία διαμόρφωσης του αποτελέσματος από το διεθνές κύκλωμα, 12 αφορούν το Europe League και 3 το Champions League, ανέφεραν οι εκπρόσωποι της εισαγγελίας. Oι χώρες, στις οποίες ενδεχομένως στήθηκαν οι αγώνες είναι η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ελβετία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Τουρκία, η Βοσνία και η Ουγγαρία.

32 αγώνες στη Γερμανία και 29 στην Τουρκία

Η εισαγγελία διεξάγει έρευνες για 32 αγώνες στη Γερμανία, όχι όμως στην Bundesliga, αλλά στη Β` κατηγορία και σε μικρότερες κατηγορίες. Στην Τουρκία το σκάνδαλο αφορά 29 αγώνες. Το κέρδος του κυκλώματος από τα στοιχήματα με τα στημένα παιγνίδια υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στο στόχαστρο των αρχών είναι 200 ύποπτοι. Σύμφωνα με την εισαγγελία η διεθνής συμμορία, με τη βοήθεια διαιτητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων, επηρέαζε την έκβαση των αγώνων ανάλογα με το συμφέρον της. Δηλαδή ανάλογα με τις αποδόσεις των στοιχημάτων
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4912574,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: