Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

UBS: Τρεις πιθανοί λόγοι για την κίνηση του Ντουμπάι

Οι αναταραχές που έχουν προκληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την ανακοίνωση του Ντουμπάι για την αναδιάρθρωση των χρεών της Dubai World, είναι πιθανό να οφείλονται σε τρεις απλούς λόγους, σύμφωνα με την UBS.

Αναλυτές της UBS εκτιμούν ότι οι αρχές του Ντουμπάι έχουν σχεδιάσει πολύ σοβαρά την αναδιάρθρωση των χρεών της Dubai World, ενώ τονίζουν ότι υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι για τη συγκεκριμένη απόφαση. Πρώτον, αναφέρει η UBS, η στήριξη του Abu Dhabi στο Ντουμπάι ίσως είναι πολύ λιγότερο γενναιόδωρη από αυτό που φαινόταν. "Πιθανώς το Abu Dhabi έχει πιέσει το Ντουμπάι να επιλύσει το πρόβλημα του υπερβολικού εταιρικού χρέους από μόνο του, πριν αυξήσει την οικονομική του ενίσχυση", εκτιμά ο οίκος.

Μία δεύτερη πιθανή αιτία είναι ότι τα προβλήματα του επιχειρηματικού κλάδου ίσως είναι πιο σοβαρά από αυτό που πιστεύαμε, αναφέρει η UBS. Τρίτον, το ύψος των χρεών του Ντουμπάι ενδέχεται να είναι υψηλότερο από τα 80-90 δισ. δολάρια που οι περισσότεροι εκτιμούν λόγω της ενδεχόμενης ύπαρξης υποχρεώσεων που δεν καταγράφονται στον ισολογισμό", πρόσθεσε.
http://www.capital.gr/News.asp?id=861714
Σημ.axinosp:Το χτεσινό φέσι των 59 δισ. έγινε σήμερα 90 δισ. από Δευτέρα λέτε να ξεπεράσει τα 100 δισ. ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: