Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Υφυπουργός σε ρόλο διαφημίστριας πολυεθνικής

Η πολυεθνική εταιρία Dixon εγκαινίασε άλλο ένα κατάστημα της αλυσίδας «Κωστόβολος».
Το γεγονός γνωστοποίησε ευρύτερα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε στο οποίο τονίζει ότι «την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Τύπου».

Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο θα πείτε. Μια κίνηση που εντάσσατε στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας μιας πολυεθνικής εταιρίας.

Το ζήτημα όμως βρίσκετε στην συνέχεια. Στα όσα αναφέρει το ίδιο δελτίο Τύπου το οποίο παραθέτει τον χαιρετισμό που έκανε σ’ αυτή την εκδήλωση η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφυλοπούλου:

«Η στρατηγική της εταιρίας Κωστόβολος συνάδει με τέσσερις πολύ σημαντικούς άξονες της πολιτικής μας. Καταρχήν είναι μια εταιρία που επενδύει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα ενδιαφέρεται για τις ανάγκες του καταναλωτή, διαθέτοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε χαμηλή τιμή. Επιπλέον και αναλαμβάνει εξαιρετικές πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος εφαρμόζοντας ωφέλιμες και βιώσιμες πρακτικές»!!!!
Ο Βουλευτής Αττικής και πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Γιώργος Βλάχος δήλωσε: «Στα δύο χρόνια της θητείας μου ως Υφυπουργός Ανάπτυξης είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την DSGI Ελλάδος στηρίζοντας τις επενδύσεις της εταιρίας στην Ελλάδα. Είναι μια σπουδαία και υπεύθυνη εταιρία και θα είμαι δίπλα της ως φίλος από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».
http://www.techpress.gr/index.php/archives/19284

Εμείς διαβάζοντας το δελτίο τύπου της πολυεθνικής εταιρίας μείναμε άφωνοι.
Δεν θυμόμαστε ποτέ στο παρελθόν κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα σε υπουργική καρέκλα να διαφημίζει τόσο θερμά και τόσο απροκάλυπτα τις δραστηριότητες ενός πολυεθνικού κολοσσού (στον οποίο ανήκουν ουσιαστικά τα καταστήματα «Κωτσόβολος).

Πολλά θα μπορούσαμε να υποθέσουμε γιατί το έκανε αυτό η κ. υφυπουργός, αλλά δεν θέλουμε να περάσουμε σε εικασίες. Στεκόμαστε μόνο στο γεγονός που από μόνο του είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/11/blog-post_766.html
http://ciaoant1.blogspot.com/2009/11/update-151109.html
Σημ.axinosp:Η πουτάνα δεν μπορεί να κρυφτεί γιατί η χαρά δεν την αφήνει, λέει μια παροιμία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: