Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Τσάβες: Εχθρός της επανάστασης η παχυσαρκία...

Σε εχθρό της σοσιαλιστικής επανάστασης ανακήρυξε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες την παχυσαρκία καλώντας τους συμπατριώτες του να κάνουν δίαιτα.
Γιατί μπορεί ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός να παραμένει η «νο1 απειλή» για τη χώρα, αλλά η επανάσταση χρειάζεται και τους υποστηρικτές της σε φόρμα. «Υπάρχουν πολλοί χοντροί» είπε ο Τσάβες σε τηλεοπτική του ομιλία προς τους πολίτες, συστήνοντας γυμναστική, δίαιτα και γενικώς αλλαγή διατροφικών συνηθειών. Ο ίδιος υποστηρίζει άλλωστε ότι έχει χάσει σχεδόν 20 κιλά με καλή διατροφή και άσκηση, αν και παραμένει αρκετά πιο «γεμάτος» από τότε που ανέλαβε την εξουσία πριν από δέκα χρόνια. Η παρέμβασή του έρχεται έπειτα από μια μελέτη, που έδειξε ότι τις τελευταίες δύο δεκαετίες το περιττό βάρος του μέσου ενήλικου κατοίκου της Βενεζουέλας αυξήθηκε από 6,3 σε 14,5 κιλά.

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=102641
Σημ.axinosp:Σωστός ο παίχτης !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: