Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πρόσκληση Μέρκελ στους τραπεζίτες για την αποτροπή χρηματοπιστωτικής κρίσης

Η καγκελάριος Μέρκελ καλεί τους τραπεζίτες σε συνάντηση την Τετάρτη και προειδοποιεί για να αποτραπεί πιθανή χρηματοπιστωτική κρίση.

Ο περιορισμός των πιστώσεων στη Γερμανία γίνεται εξαιρετικά κρίσιμος, προειδοποιεί η καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ σήμερα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα της.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τους ηγέτες του γερμανικού τραπεζικού συστήματος στο Βερολίνο εντός της εβδομάδας για να αποτρέψει οποιαδήποτε μείωση της προσφοράς πιστώσεων σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

«Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», δηλώνει η καγκελάριος Μέρκελ στη διαδικτυακή της ομιλία, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στο γραφείο της. Η Μέρκελ πρόκειται να ξεκινήσει σειρά οικονομικών συζητήσεων την Τετάρτη.

«Θα μιλήσουμε με τους εκπροσώπους των χρηματο-οικονομικών ιδρυμάτων για το τί μπορούμε να πράξουμε για να αποφύγουμε μια χρηματοπιστωτική κρίση η οποία θα αποδειχθεί τροχοπέδη στην οικονομική ανάκαμψη», τονίζει η Μέρκελ.

Η καγκελάριος Μέρκελ προσθέτει ότι θα έπρεπε οι τράπεζες να ήταν περισσότερο προσεκτικές, αλλά επίσης έχουν και ένα παν-οικονομικό καθήκον όπως είναι αυτό, το να υπηρετούν την οικονομία.

«Και για το λόγο αυτό το θέτουμε απολύτως σαφώς ότι πρέπει να εκπληρώσουν αυτό τους το καθήκον», τονίζει η Αγκελα Μέρκελ. Η καγκελάριος προσθέτει ότι η κυβέρνηση θα διορίσει έναν «πιστωτικό μεσολαβητή» που θα μιλά για τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξασφάλιση δανείων με λογικά επιτόκια.

Στη συνάντηση της Τετάρτης στο γραφείο της Μέρκελ θα παραστούν επικεφαλής επιχειρήσεων, συνδικάτων, τραπεζών και ομάδων επαφής ακαδημαϊκών κύκλων και εργαστηρίων ιδεών.

Η Μέρκελ προειδοποίησε ότι η οικονομική κρίση δεν έχει τελειώσει και υπογραμμίζει «υπολογίζω στο αίσθημα ευθύνης του καθενός μας που επιθυμεί να βοηθήσει τη χώρα μας».

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/11/2009_310487
Σημ.axinosp:Δηλαδή με βάση το διάγκελμα της Μέρκελ καπούτ και η Γερμανία !!Οι μαλακίες που μας έλεγαν οι λεβέντες της Ντόϊτσεμπανκ τελικά ήταν στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων για τις ανύπαρκτες πιστώσεις ενός ζόμπι Γερμανικού Τραπεζικού Συστήματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: