Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Σε λειτουργία και πάλι το χρηματιστήριο Λονδίνου

Ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία του χρηματιστηρίου του Λονδίνου μετά την κάθετη πτώση των τίτλων που προκάλεσαν οι πανικόβλητες κινήσεις των επενδυτών, από τη στιγμή που η κρατική επενδυτική εταιρία του Ντουμπάι ζήτησε περίοδο χάριτος έξι μηνών, ώσπου να αποπληρώσει τα δάνειά της που ανέρχονται στα 59 δισ. δολάρια. Η διακοπή κράτησε 3 ½ ώρες ενώ πριν λίγο ξανάρχισαν οι συναλλαγές.

Τα οικονομικά της Dubai World επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική κρίση. Το αίτημα για καθυστέρηση των πληρωμών οδήγησε μεγάλους οίκους που εξετάζουν την πιστοληπτική ικανότητα να υποβαθμίσουν πολλές εταιρίες που στηρίζονται από το κράτος.

Η χώρα, που γνώρισε ραγδαία οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία δέκα χρόνια, με την έκκληση της επιχείρησης παραδέχεται τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται από περίπου το δεύτερο εξάμηνο του 2008.

Η επίσημη ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Λονδίνου κάνει λόγο ωστόσο για «τεχνικό πρόβλημα». Απώλειες άνω του 1,5% καταγράφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους τραπεζικούς τίτλους και τις μετοχές στον κλάδο των εμπορευμάτων να δέχονται ισχυρές πιέσεις. Πτωτικά κινήθηκαν σήμερα και οι ασιατικές αγορές.

Μεγάλες απώλειες καταγράφει και σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο, αφού από την έναρξη της συνεδρίασης πραγματοποιούνται εκτεταμένες ρευστοποιήσεις, κυρίως σε μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
http://www.tvxs.gr/v27069
Σημ.axinosp:Από την Ελλάδα περίμεναν το κραχ ,το Ντουμπάι τους βγήκε με στάση πληρωμών δηλαδή ΚΡΑΧ(ΚΡάτος Ανευ Χρημάτων)