Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Οι super-rich αγοράζουν χρυσό

By Steve Lodge
Οι επενδυτικές προτιμήσεις των πλέον εύπορων οικογενειών του πλανήτη έχουν στραφεί αποφασιστικά υπέρ του χρυσού και άλλων εμπορευμάτων και εναντίον των hedge funds εν μέσω της χρηματοπιστωτικής κρίσης, σύμφωνα με έρευνα μεταξύ οικογενειακών επιχειρήσεων και συμβούλων των πολύ πλούσιων πολιτών.

Τα δύο τρίτα των 100 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα του νέου δικτυακού τόπου Family Office Channel, δήλωσαν ότι οι super-rich οικογένειες κλίνουν σήμερα περισσότερο προς τις επενδύσεις στον χρυσό και άλλα εμπορεύματα.

Επίσης ενδιαφέρονται περισσότερο για επενδύσεις σε ομόλογα και στην διατήρηση υψηλότερων ποσών σε ρευστό στο πλαίσιο μιας «ενστικτώδους επιστροφής σε υπερ-ασφαλείς επενδυτικές τάξεις.»

Αντιθέτως, τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι οι πιο εύπορες οικογένειες είναι λιγότερο πιθανό να επενδύσουν σε hedge funds και δομημένα προϊόντα. Τα private equity και τα εμπορικά ακίνητα είναι επίσης πολύ λιγότερο δημοφιλείς επενδυτικές τάξεις, ενώ οι απόψεις για την αγορά γης παραμένουν σταθερές.

Η έρευνα επιβεβαιώνει τις ενδείξεις για προσφυγή σε «ασφαλέστερες» επενδυτικές τάξεις, συμπεραίνει η έρευνα. Οι διαθέσεις των εύπορων οικογενειών και ανθρώπων έναντι του κινδύνου έχουν συγκρατηθεί αισθητά εξαιτίας των πολλών περιπτώσεων απάτης που αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια της κρίσης, καθώς και της κακής εμφάνισης των επενδύσεων.

Πάνω από εννέα στους 10 ερωτηθέντες δήλωσαν ότι το επίπεδο της εμπιστοσύνης στα χρηματοπιστωτικά ινστιτούτα και τους επενδυτικούς συμβούλους επλήγησαν από τις απάτες Madoff και Stanford.
http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/194/articles/556021/ArticleFTgr.aspx
Σημ.axinosp:1) Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και τη γιαούρτι 2 ) Έρχεται βροχή έρχεται μπόρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: