Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Πρόστιμο 300.000 ευρώ στη Citibank

ΚΑΜΠΑΝΑ για παραβίαση της χρηματιστηριακής νομοθεσίας έριξε χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Συγκεκριμένα, επέβαλε πρόστιμο 300.000 ευρώ στη Citibank Ιnternational ΡLC για παράβαση των κανόνων συμπεριφοράς κατά την παροχή επενδυτικών συμβουλών αναφορικά με επενδυτικά προϊόντα που είχαν εκδοθεί από τον επενδυτικό οίκο Lehman Βrothers.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, διαπιστώθηκαν ελλείψεις στο ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση της καταλληλότητας των παρεχόμενων συμβουλών σε επενδυτές, ενώ η αναφορά στην κάλυψη των παρεχομένων επενδυτικών υπηρεσιών από το Σύστημα Ασφάλισης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε με τρόπο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρανόηση ως προς το ακριβές περιεχόμενό της.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4545749&ct=3
Σημ.axinosp:Στα "μαλακά" τους έριξαν με την απάτη αυτή αλλά βλέπεις Τραπεζίτες είναι αυτοί δεν είναι κανας φτωχομπινές απατεώνας, που έτσι και έπερνε τίποτα λεφτά από κάποιους και δεν τους έδινε κάποιο εμπόρευμα ή άλλη αξία θα γνώριζε τις σουίτες του Κορυδαλού και η εταιρεία του θα σφραγιζόταν .

1 σχόλιο:

Fotis P. Bobolas είπε...

300.000 ευρώ;!... τραγελαφικό!...
Σαν να ρίχνουν σε έναν ιδιώτη πρόστιμο για απάτη κατ' εξακολούθηση ύψους... 30 ευρώ! Αυτές είναι οι αναλογίες;-)
Αλλά και τι κίνητρο έ; master σε κάνει στην παρανομία...