Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Προσωπική επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου

Νέα πυρά εξαπέλυσε ο τούρκος πρωθυποργός Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του ισραηλινού ομολόγου του Βενιαμίν Νετανιάχου, κατηγορώντας τον για «αδιαλλαξία», τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του Εχούντ Ολμέρτ, ενώ εκτίμησε πως το Τελ Αβίβ δεν επιθυμεί πλέον την εμπλοκή της Αγκυρας σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με τη Δαμασκό.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, προειδοποίησε το Ισραήλ πως χωρίς τη μεσολάβηση της Τουρκίας οι διαπραγματεύσεις με τη Συρία δεν είναι δυνατό να αρχίσουν, αποκαλύπτοντας πως ο Μπασάρ Αλ Ασάντ δεν επιθυμεί τη διαμεσολάβηση της Γαλλίας.

Οι νέες αυτές δηλώσεις-σύμφωνα με τον ισραηλινό τύπο-αποτελούν την «ταφόπλακα» στις σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους από το 1995 και παρά τις ελπίδες πως το στρατιωτικό σύμφωνο Τουρκίας-Ισραήλ θα αποτελούσε τη νέα στρατηγική συμμαχία της Ανατολικής Μεσογείου. Όμως τα στρατηγικά συμφέροντα της Τουρκίας άλλαξαν και μαζί με αυτά οι.. φίλοι και οι εχθροί.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=9650&Itemid=52

Σημ.axinosp:Η στροφή της Τουρκίας προς την Τεχεράνη την Αίγυπτο και την Συρία και την μετατροπή της στο "κακό" παιδί του ΝΑΤΟ βλέποντας την κατάντια της Αμερικάνικης Υπερδύναμης, χτίζοντας νέες συμμαχίες με το Ισλάμ της Μέσης και όχι μόνο Ανατολής εξασθενίζει, ακόμη περισότερο το άξονα Ουάσινγκτον -Τελ-Αβίβ και μετατρέπει την Τουρκία σε αιχμή του δόρατος του παγκόσμιου Ισλάμ. Η μεγάλες κουβέντες για βομβαρδισμό των πυρηνικών της Τεχεράνης από το Ισραήλ παρέμειναν στα χαρτιά. Η περιχαράκωση του Ισραήλ και η απεγνωσμένη του προσπάθεια για νέες συμμαχίες με Ελλάδα - ΕΕ θα αυξηθούν στο μέλλον. Η επεκτατική πλημυρίδα του Ισλάμ σε οικονομικό-πολιτικό-δημογραφικό-στρατιωτικό επίπεδο μετά την επικείμενη κατάρευση των ΗΠΑ θα αποτελέσει την βασική αιτία εξαφάνισης του Ισραήλ !!

1 σχόλιο:

Fotis P. Bobolas είπε...

Not so fast... όσο και αν μας κάθεται στη μύτη η ισραηλινή ηγεσία και η πολιτική της, δεν παύουν να διαθέτουν πυρηνικά, πολύ χρήμα και πολύ θράσος. Μπορεί να χρειαστεί να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους με ότι αυτό συνεπάγεται...

ΣΣ. Έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε την πορεία της κατάρρευσης και της παρακμής των ΗΠΑ, οι οποίες αν και ξεκάθαρα χρεοκοπημένες (http://www.usdebtclock.org/) διαθέτουν 600+ Δις$ το χρόνο σε εξοπλισμούς και στρατό! (μεγαλύτερο budget από όλο τον υπόλοιπο κόσμο μαζί...)