Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Πρόταση Παπακωνσταντίνου για έκτακτη εισφορά σε επιχειρήσεις

Την πρόθεση του να επιβάλει έκτακτη εισφορά στα κέρδη των επιχειρήσεων ανακοίνωσε στο γενικό συμβούλιο του ΣΕΒ ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Όπως εξήγησε με δηλώσεις του ο κ. Παπακωνσταντίνου, οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο μετά το υπουργικό συμβούλιο, όπου θα γίνει και η σχετική εισήγηση με το σκεπτικό να υπάρξει μια ανακατανομή των εισοδημάτων με στόχο να χρηματοδοτηθεί και το πακέτο παροχών.

Ο υπουργός Οικονομικών δεν θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το ύψος της εισφοράς αν και στενοί του συνεργάτες διευκρίνιζαν ότι θα πρόκειται για μια εισφορά συμβολικού χαρακτήρα που θα επιβληθεί σε επιχειρήσεις με υψηλή κερδοφορία και στις τράπεζες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό η εισφορά να επιβληθεί μόνο σε εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες και να αφορά τα κέρδη του 2008.

Για λογαριασμό των βιομηχάνων, ο πρόεδρος του ΣΕΒ απάντησε, ότι η επιχειρηματική τάξη γνωρίζει πολύ καλά ότι “η οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι πρόθυμη να συμβάλλει με έκτακτη εισφορά στην αναγκαία προσπάθεια αντιμετώπισης του δημοσιονομικού μας εκτροχιασμού”.

"Αλλά το κλειδί για να βγούμε πραγματικά από το οικονομικό μας αδιέξοδο, είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής, το νοικοκύρεμα του κράτους και, πάνω απ΄ όλα, η ανάπτυξη", συμπλήρωσε ο κ. Δασκαλόπουλος.

http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=844644

Σημ.axinosp:Συμβολικά θέλω και εγώ να συμμετάσχω στην αναγκαία προσπάθεια αντιμετώπισης του δημοσιονομικού μας εκτροχιασμού μαζί με τον ΣΕΒ. Κάτι ψιλά που μου έχει αφήσει η γυναίκα μου στο παντελόνι για τσιγάρα και κάνα καφέ λέω να τα δώσω για την ανάπτυξη ρε γαμώτο !!Επίσης θα καρφώσω τον μαγαζάτορα στη γωνία που καμιά φορά δεν μου κόβει απόδειξη συμβάλλοντας έτσι στην πάταξη της φοροδιαφυγής , γιατί είμαι σίγουρος , ότι ο εν λόγω μαγαζάτορας έχει συστήσει offshore εταιρείες για να διοχετεύσει τα διαφυγόντα κέρδη από την φορολογία του κράτους . Επίσης τώρα τελευταία βλέποντας ότι τα οικογενειακά έξοδα συνεχώς αυξάνονται και συνεχώς φυσάω και ξεφυσάω από το άγχος λέω να επενδύσω στην πράσινη ανάπτυξη αγοράζοντας μία μικρή αιολική ανεμογεννήτρια , που με τον αέρα που θα της φυσάω , θα πουλάω το ρεύμα στη ΔΕΗ και θα έχω και κάποιο κέρδος . Τέλος δεν θα ξαναμιλήσω για την μη φορολογία των Τραπεζών γιατί έστω και συμβολικά οι σύμβουλοι του Υπουργού μας αποφάσισαν να ζητιανέψουν μερικά ψίχουλα από τους Τραπεζίτες που μάλλον θα τα πάρουν πίσω από τους "νοικοκυρεμένους" μισθούς ΄που θα δίνουν στους υπαλλήλους τους μιας και τα Stage "μετακυλούν" στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας .
Υ.Γ. Κύριοι σύμβουλοι του Υπουργείου επειδή μάλλον θα έχετε κατά νου στο μέλλον και άλλες τέτοιες συμβολικές κινήσεις , θέλω να σας προτείνω και εγώ μία ακόμη , συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της χώρας μας . Να προμηθευτεί άμεσα το υπουργείο μια γεννήτρια που σαν καύσιμο θα έχει τις πορδές (βιο-καύσιμο) που αμολάνε οι σύμβουλοι και οι λοιποί εγκέφαλοι του υπουργείου για την σωτηρία της οικονομίας ρε γαμώτο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: