Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ανοδος στην Wall Street παρά την ανεργία

Απογοήτευσαν την αγορά τα στοιχεία για άνοδο της ανεργίας τον Οκτώβριο στο 10,2%, αλλά οι επενδυτές δείχνουν να «αντέχουν».
Αν και ξεκίνησαν πτωτικά, οι μετοχές παρουσιάζουν τώρα άνοδο στη Νέα Υόρκη κατά την έναρξη, παρά την απογοητευτική ανακοίνωση για άνοδο της ανεργίας στις ΗΠΑ στο 10,2% τον Οκτώβριο, από 9,8% τον Σεπτέμβριο.
Οι επενδυτές ήλπιζαν ότι τα στοιχεία θα έδειχναν μικρή υποχώρηση της ανεργίας, αλλά απλά μειώθηκε μόνο ο αριθμός των νέων ανέργων, στις 190.000, από 219.000 που ήταν τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας.
Εάν καταμετρηθούν όσοι έχουν βρει μερική απασχόληση ή έχουν διακόψει να αναζητούν εργασίας, το ποσοστό της ανεργίας ανέρχεται στο 17,5%.
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η άνοδος της ανεργίας θα πιέσει την κεντρική τράπεζα, Fed, να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα για μεγαλύτερο διάστημα.
Στη Wall Street ο δείκτης Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,23%, ενώ ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,45%. Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 καταγράφει επίσης κέρδη σε ποσοστό 0,31%.

Σημ.axinosp:Ρε 25% να φτάσει η ανεργία τα "αεροπλανάκια" ponzi της Wall Street της δε θα καταλάβουν Χριστό . Το μπαρμπούτι έχει ανάψει , το πλοίο βυθίζεται και οι τελευταίοι άρωστοι τζογαδόροι παίζουν με το νερό να έχει φτάσει μέχρι τα γόνατα . Αυτή είναι η αποκρουστικότερη μορφή του Καπιταλισμού, η αρώστια του χρήματος και του κέρδους , έχουν καταλάβει ένα ολόκληρο έθνος . Το Αμερικάνικο όνειρο έγινε εφιάλτης για την πλειονότητα των Αμερικάνων . Η επόμενη πράξη "ο Πλανήτης των πιθήκων" (!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: