Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Νέο σκάνδαλο με σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών από καθολικούς ιερείς

Έκθεση κατ’ εντολήν της Ιρλανδικής κυβέρνησης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επίσκοποι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο Δουβλίνο επί δεκαετίες συγκάλυπταν καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών από καθολικούς ιερείς.

Η έκθεση βασίζεται σε υποθέσεις στις οποίες είχαν ανάμειξη 46 ιερείς που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά πάνω από 320 παιδιά από το 1975 έως το 2004. Ο αρχιεπίσκοπος του Δουβλίνου εξέφρασε ντροπή και θλίψη για το θέμα και τόνισε ότι «δεν υπάρχουν λόγια συγνώμης που θα αποβούν ποτέ αρκετά» γι’ αυτό που έγινε.

Η έκθεση αναφέρει ότι η Αμερικανική φράση «μη ρωτάς, μη μιλάς» είναι η κατάλληλη για να περιγράψει την προσέγγιση της Αρχιεπισκοπής του Δουβλίνου επί δεκαετίες στο θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς.
http://www.voanews.com/greek/2009-11-27-voa7.cfm
Σημ.axinosp:H παιδεραστία είναι ένα από τα αποτέλεσματα της άρνησης του έρωτα και της αγάπης από τον άνθρωπο .Εάν δεν αλλάξουν ,οι κανόνες αγαμίας της Χριστιανικής Θρησκείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα θα είναι πάντα ο κανόνας και όχι η εξαίρεση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: