Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Αυξάνονται οι αυτοκτονίες αμερικανών στρατιωτών

O αμερικανικός στρατός αναφέρει ότι αναμένεται αύξηση των αυτοκτονιών σε στρατιώτες που υπηρετούν σε εμπόλεμες περιοχές σε σχέση με πέρυσι αν και έχει σημειωθεί πρόοδος στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

Ο αναπληρωτής προσωπάρχης των Ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Πήτερ Τσιαρέλι δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών μέχρι στιγμής αυτό το χρόνο ανέρχεται σε 140.Να σημειωθεί ότι το 2008 140 ήταν ο συνολικός αριθμός αυτοκτονιών για ολόκληρη τη χρονιά. Ο κ Τσιάρελι επεσήμανε ότι το ένα τρίτο των αυτοκτονιών αυτή την χρονιά έγινε το Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και χαρακτήρισε τα νέα αυτά στατιστικά στοιχεία «φρικτά».

Είπε επίσης ότι ο στρατός ξεκίνησε το Μάρτιο προσπάθειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Τον περασμένο μήνα επίσης άρχισε νέο πρόγραμμα για την αξιολόγηση της υγείας των στρατιωτών, που επικεντρώνεται σε νοητικές και ψυχολογικές πτυχές.

Ο κ Τσιαρέλι είπε επίσης ότι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνετέλεσε στην αύξηση των αυτοκτονιών.Μελέτες δείχνουν ότι σε αυτοκτονίες κατέληξαν στρατιώτες που υπηρετούσαν σε «γεωγραφικά απομονωμένες περιοχές» όπου δεν είχαν πρόσβαση σε συστήματα υποστήριξης που προσφέρει μία στρατιωτική βάση.
http://www.voanews.com/greek/2009-11-18-voa1.cfm
Σημ.axinosp:Οπως είναι γνωστό μια Αμερικάνικη Βάση προσφέρει ποτά, ναρκωτικά, γυναίκες που άμα τα στερηθείς ....αυτοκτονείς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: