Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Περίπου $10 δισ. η έκθεση των αμερικανικών τραπεζών στο Ντουμπάι

Στα περίπου 10 δισ. δολάρια ανέρχεται η έκθεση των αμερικανικών τραπεζών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το μεγαλύτερο μέρος των καταβλητέων χρεών να αντιστοιχεί στις Citigroup Inc. (C) και JPMorgan Chase & Co. (JPM), σύμφωνα με την CreditSights.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η κρατική Dubai World, η οποία πασχίζει να αντιμετωπίσει υποχρεώσεις που προσεγγίζουν τα 60 δισ. δολάρια, ζήτησε εξάμηνο “πάγωμα” των πληρωμών της, πλήττοντας την επενδυτική εμπιστοσύνη παγκοσμίως.

Οι περισσότερες μεγάλες τράπεζες δεν έχουν δημοσιοποιήσει πόση είναι η έκθεσή τους στην Dubai World, ωστόσο, σύμφωνα με την CreditSights, στο δ΄ τρίμηνο η Citi είχε έκθεση περίπου 5,9 δισ. δολαρίων και η JPMorgan έκθεση περίπου 2,5 δισ. δολαρίων.

Τα χρέη προς την Bank of America διαμορφωνόταν στα 664 εκατ. δολάρια στο τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την CreditSights. Η ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών χρησιμοποίησε στοιχεία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών αλλά και την Ένωση Τραπεζών των ΗΑΕ.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=863196
Σημ.axinosp:Η Απειλή είναι σαφής προς τα κράτη , ή πληρώνεται τα υποτιθέμενα χρέη μας από το Ντουμπάι ή καταρρέουμε . Το νέο Stimulus σχέδιο διάσωσης όλων των Τραπεζών από εδώ και στο εξής λέγεται "Κρίση του Ντουμπάι" .Δεν φτάνει που βάλανε οι Δυτικοί Τραπεζίτες όλα τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και έβγαλαν τα φράγκα τους από τα Θησαυροφυλάκια και τους έβαλαν στην πρίζα για "Δυτική Ανάπτυξη" , Φιλελεύθερη Οικονομία και κέρδη από τον Τουρισμό της Μέσης Ανατολής , τους πήραμε και το τελευταίο φράγκο για παλάτια στην άμμο που ων δεν πληρώσουν τώρα τα χρέη τους θα αρχίσει η εκποίηση και στο 1/100 της αξίας των ακινήτων και θα χρωστάνε ακόμα τα 99/100 και με τα πανωτόκια , Έτσι που σε λίγο θα τους πάρουν και τα σώβρακα(!!) . Σε όλες τις δημοσιογραφικές αναφορές οι εταιρείες του Ντουμπάι που εμπλέκονται στη στάση πληρωμών τονίζεται ότι είναι Κρατικές που ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι εγείρουν αξιώσεις κατά του Κράτους του Ντουμπάι, , γιαυτό και το σχεδόν μπλοκάρισμα των Τραπεζών του κρατιδίου με την επιφύλαξη Credit Watch . Οι δυτικές Ζόμπι Τράπεζες θα δηλώσουν ζημίες που έτσι και αλλιώς, έχουν από τα "κόκκινα" , απλήρωτα καταναλωτικά στεγαστικά δάνεια , που αν δεν βρουν νέα κεφάλαια θα καταρρεύσουν . Εκεί που ή FED η ΒΟΕ και η ΕΚΤ έλεγαν ότι σε λίγο θα αποσύρουν τα σχέδια διάσωσης αρχίζοντας από το 2010 έτσι ώστε οι Τράπεζες να αρχίζουν να επιστρέφουν τα λεφτά των φορολογουμένων ήρθε η Πανδημία του Ντουμπάι που ώ τη σύμπτωση, είναι αναμεμιγμένες όλες οι Μεγάλες Τράπεζες του Αγγλοσαξονικού με ολίγο Ισραήλ άξονα . Και εκεί που ο Μπερνάνκε , ο Τρισέ και ο Κίνγκ της ΒΟΕ ακούν την κραυγή "λύκος-λύκος¨" ή αλλιώς Ντουμπάι-Ντουμπάι με μεγάλη τους λύπη προς τους φορολογούμενους θα ζητήσουν νέα μέτρα για την διάσωση των Τραπεζών και οι φορολογούμενοι θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: