Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν προβλέπει ο Φιντέλ Κάστρο



Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει πλέον την δυνατότητα ή την πρόθεση να σταματήσει μία ένοπλη σύγκρουση με το Ιράν, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πυρηνική καταστροφή.

Ο Κάστρο, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Digital Cubadebate αναφέρει ότι «δυστυχώς, όλες οι ενδείξεις με κάνουν να μην βλέπω να μειώνεται ο κίνδυνος» αποτροπής ενός πολέμου, κάτι που αποτελεί - κατά τον Κάστρο- προοπτική, «που ο Ομπάμα δεν μπορεί να ανατρέψει και δεν έχει δείξει την αποφασιστικότητα να κάνει κάτι τέτοιο» .

Ο Κάστρο, που σύντομα θα γίνει 84 χρόνων, θεωρεί ότι «είναι πιο ρεαλιστικό οι λαοί να προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν μία τέτοια πραγματικότητα» .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται λίγες ώρες αφότου απηύθηνε μήνυμα στον ιστορικό ηγέτη της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, τον οποίο προέτρεψε να μην δεχθεί αμερικανικές ή ΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα του.

Ο Φιντέλ Κάστρο εκτιμά ότι το Ιράν έχει καταφέρει να αποκτήσει εμπλουτισμένο ουράνιο σε ποσοστό 20%, δηλαδή «αρκετό για να φτιαχτεί μία πυρηνική βόμβα», κάτι που εκτιμά ότι διευκολύνει τις χώρες που είναι αποφασισμένες να επιτεθούν κατά της Τεχεράνης.

Ένας τέτοιος πόλεμος «θα είναι ο τελευταίος της προϊστορίας του είδους μας», αναφέρει ο Φιντέλ Κάστρο στο άρθρο του.

Καθημερινή
Σημ.axinosp:"θα είναι ο τελευταίος της προϊστορίας του είδους μας", μια προφητία, μια ευχή, μια κατάρα, ο καιρός θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: