Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Τις 120 έφτασαν οι τράπεζες που κήρυξαν πτώχευση στις ΗΠΑ

Αλλα πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ προστέθηκαν στον κατάλογο όσων χρεωκόπησαν, ανακοίνωσε η Υπηρεσία διασφάλισης των καταθέσεων, η οποία έχει ρόλο ελεγκτικού φορέα.

Συνολικά 120 τράπεζες έχουν κλείσει στις ΗΠΑ από τα μέσα του 2008, όταν άρχισαν να γίνονται αισθητές οι συνέπειες της κρίσης

Η United Commercial Bank, στο Σαν Φρανσίσκο, με πόρους ύψους 11,2 δισ. δολαρίω,ν ήταν η μεγαλύτερη τράπεζα από αυτές που πτώχευσαν την Παρασκευή, σύμφωνα με την Federal Deposit Insurance Corp.

Οι υπόλοιπες τράπεζες, στο Μισούρι (Gateway Bank), στη Μινεσότα (Prosperan Bank), στο Μίσιγκαν (Home Federal Savings Bank) και στη Τζόρτζια (United Security Bank), ήταν αρκετά μικρότερες.

Ο ρυθμός των πτωχεύσεων τραπεζών πλησιάζει εκείνον του 1992, όταν 181 ιδρύματα είχαν κλείσει, λόγω της κρίσης που σχετιζόταν με τις καταθέσεις και τα δάνεια.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1072189
Σημ.axinosp:Να τις χιλιάσετε με την ευχή μου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: