Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ε.Ε: Παγκόσμια διακυβέρνηση η λύση στην οικονομική κρίση


Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου Επιτρόπου για τις Εσωτερικές υποθέσεις και τις οικονομικές υπηρεσίες, Μισέλ Μπαρνιέ, το πρόσφατο πρόβλημα που προέκυψε με το Ντουμπάι υποδεικνύει μια κεντρική, παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ο νέος Επίτροπος αρμόδιος για τις Εσωτερικές υποθέσεις και τις οικονομικές υπηρεσίες Μισέλ Μπαρνιέ (διορίστηκε σε αυτά τα καθήκοντα), εκτίμησε ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τη «στάση πληρωμών» στο Ντουμπάϊ κατέδειξε ότι ενισχύεται η ανάγκη, ο πλανήτης όλος να έχει έναν κυβερνήτη.

Το πρόβλημα με το Ντουμπάϊ «απέδειξε ότι η οικονομική κρίση δεν τελείωσε και μπορεί να ξαναέλθει, αυτό λοιπόν ενισχύει την ανάγκη για έναν κυβερνήτη (για τον πλανήτη) και για διαφάνεια, επίσης», υπογράμμισε στις δηλώσεις αυτές ο κ. Μπαρνιέ.

Υπενθυμίζεται ότι, το Ντουμπάϊ ζήτησε από τους πιστωτές του να αναστείλει την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών του, κάτι που αμέσως οδήγησε μέσω μιάς υπερβολικής, ενίοτε, αντίδρασης στην αισθητή ημερήσια πτώση των βασικών δεικτών των μεγαλύτερων χρηματιστηρίων στον πλανήτη.

«Ως οδικό χάρτη θα έχω να εμβαθύνω στα της εσωτερικής αγοράς της ΕΕ, να χρησιμοποιήσω όλα ανεξαιρέτως τα υφιστάμενα εργαλεία», ιδίως αυτά υπερ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των καταναλωτών», υπογράμμισε εξάλλου στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ιδιότητα ο κ. Μπαρνιέ.

«Αλλά θα έχω πάντοτε κατά νούν (επιτελώντας τα καθήκοντά μου) και τις αποφάσεις του G20 -οκτώ πλουσιότεροι και 12 αναπτυσσόμενοι του πλανήτη- που αφορούν το κανονιστικό πλαίσιο της διεθνούς οικονομίας», πρόσθεσε αμέσως.

Ας σημειωθεί ότι, τόσο η βρετανική κυβέρνηση όσο και το ίδιο το Σίτι διατύπωσαν κατά τις τελευταίες εβδομάδες τις επιφυλάξεις τους για τον διορισμό του κ. Μπαρνιέ στα νέα του καθήκοντα στο πλαίσιο της Επιτροπής των Βρυξελλών, που θα αναλάβει επίσημα τον Ιανουάριο του 2010 κι έως το 2014.

Τελικά, όμως, υπερίσχυσε η άποψη της Γαλλίας, ότι δηλαδή ένας Γάλλος ποτέ δεν είχε αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο κι ως εκ τούτου έπρεπε τούτο να γίνει, με την ευκαιρία του σχηματισμού της νέας Επιτροπής της ΕΕ.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/11/2009_310426

Σημ.axinosp:Και ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης θα λέγεται Ρόθτσιλντ ή Ροκφέλερ. Τσιράκια σαν τον Μπαρνιέ που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο των Τραπεζιτών όπως το είδαμε στην ταινία Zeitgeist το 2007 ,προφασιζόμενα πάντα την κρίση , αρχίζουν να ξεμυτίζουν ξεδιάντροπα σιγά σιγά .Στο χέρι μας είναι να τους εμποδίσουμε και να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το γαμημένο τους κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: