Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Επιβεβαιώνεται ενδιαφέρον της Κίνας για ελληνικά ομόλογα

Αγοραστές στην τραπεζική αγορά της Κίνας αναζητά η ελληνική κυβέρνηση για ομόλογα ύψους 25 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αναχρηματοδότησης του δημόσιου χρέους, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswires, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Κεφάλαιο".

"Η Ελλάδα βρίσκεται σε επαφή με κινεζικές τράπεζες", δήλωσε πρόσωπο με άμεση γνώση της κατάστασης στο ειδησεογραφικό πρακτορείο. "Εξετάζουν την πιθανότητα συμφωνίας με τις τράπεζες για την υποβολή προσφορών τουλάχιστον 25 δισ. ευρώ σε εκδόσεις ελληνικών ομολόγων το επόμενο έτος", δηλώνει το ίδιο πρόσωπο, ενώ διευκρινίζει ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο.

Η ελληνική κυβέρνηση, συμπληρώνει, θα προσπαθήσει να αποσπάσει κάποια δέσμευση από τις κινεζικές τράπεζες για αγορές "ορισμένων ομολόγων" και στη δευτερογενή αγορά.

Μια τεράστια επένδυση από την πλούσια σε ρευστότητα κινεζική αγορά θα μπορούσε να θεωρηθεί ψήφος εμπιστοσύνης για την Αθήνα, η οποία δοκιμάζει τα δημοσιονομικά όρια της ευρωζώνης και βρίσκεται αντιμέτωπη με ανησυχίες για νέες υποβαθμίσεις του ελληνικού χρέους από τους διεθνείς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης, αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου.

"Αν η Κίνα εμπλακεί στη δευτερογενή αγορά θα βελτιώσει τη ρευστότητα της, θα κόψει μερικές μονάδες βάσης στο spread, ενώ θα ρίξει τα επιτόκια διευκολύνοντας τις μελλοντικές εκδόσεις της Ελλάδας", σχολίασε ο Mark Chandler, στρατηγικός αναλυτής της Brown Brothers Harriman, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
http://www.capital.gr/News.asp?id=861964
Σημ.axinosp:Άρχισε το κινέζικο μαρτύριο !!

1 σχόλιο:

axinosp είπε...

“Έρμη, σκλάβα, πικρή Ρωμιοσύνη, τη βλαστήμια τ’ αντίθεου την είδα
κατά σε πειρασμός να τη χύνη σαν την λέπρα και σαν την ακρίδα!

Ποιός βαστιέται μ’ αδάκρυτα μάτια να σε ιδή; τι αμαρτίες πληρώνεις;
Στα χρυσά ρηγικά σου παλάτια γνέθει η αράχνη και μύρεται ο γκιόνης…

Έρμη σκλάβα, πικρή Ρωμιοσύνη, κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη,
την κατάρα σου νά ‘χη, ώ πατρίδα! Πρίν πληγή, πριν αρρώστια να γίνη
σαν την λέπρα και σαν την ακρίδα, φωτιά, κάψε την, κάμε την στάχτη.”


Κωστής Παλαμάς