Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK,ΤΟΜΑΣ ΜΑΓΕΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ...ΚΑΛΑ

Λίγες ώρες προτού μεταβεί ο υπουργός Οικονομικών στις Βρυξέλλες, ένας τραπεζίτης, ο 45χρονος διευθυντής της Deutsche Bank κ. Τόμας Μάγερ, με δηλώσεις του στο «ΘΕΜΑ» ανάβει νέες φωτιές, καθώς εκτιμά ότι η Ελλάδα σύντομα και μάλιστα καθ’ υπόδειξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα υπαχθεί σε πρόγραμμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Είναι ο άνθρωπος που υπέγραψε την περίφημη έκθεση που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη και προκάλεσε πανικό στις αγορές.

«Αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα εάν θέλει να επανακτήσει την αξιοπιστία της στις Βρυξέλλες είναι να μειώσει ακόμα περισσότερο τις δαπάνες της. Χρειάζονται δραστικές παρεμβάσεις. Τώρα, εάν αυτές θα είναι περικοπές των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων ή πάγωμα των μισθών για τα επόμενα χρόνια, αυτό είναι δικό σας θέμα», δήλωσε ο τραπεζίτης.
Ο ίδιος πιστεύει ότι «η Ελλάδα ενδεχομένως θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Λιθουανίας και της Ιρλανδίας που μείωσαν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων περίπου κατά 7%-10%, προκειμένου να μειώσει τα ελλείμματά της και το δημόσιο χρέος».
Με δεδομένο ότι το συνολικό κονδύλι των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων στη χώρα μας ανέρχεται στα 14 δισ. ευρώ, ενδεχόμενη μείωση των αποδοχών κατά 10%, όπως προτείνει ο Γερμανός τραπεζίτης για τα επόμενα τρία χρόνια, μπορεί να μειώσει το έλλειμμα του ΑΕΠ κατά 1,5%.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
28-11-2009
Σημ.axinosp:Συμφωνώ με τον ΠΡΕΖΑ TV για την κατάρρευση και το που μας οδήγησαν οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη και των Νεοφιλελεύθερων επι ΝΔ , αλλά ο κ. Τόμας Μάγερ της Deutsche Bank και οι υπόλοιποι Γερμανοί μάλλον φωνάζουν γιατί σταμάτησαν τα μέτρα απόσυρσης ΙΧ και της κατάργησης των φόρων για τα πολυτελή αυτοκίνητα που έκανε ο Καραμανλής και γέμισε η Ελλάδα Τζιπ και άλλα πολυτελή αμάξια από Γερμανία και Αμερική.Όταν υπήρχαν τα μέτρα τσιμουδιά οι πιστωτές της ΒΜW της Μερσεντές της Πόρσε με τα Καγιέν . Τώρα να δούμε που θα πουλήσουν τα ΙΧ τους και είχαν το θράσος το καλοκαίρι οι κύριοι αυτοί να μιλάνε για ανάπτυξη . Όσο για την Deutsche Bank μιλάμε για την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Τράπεζα "ζόμπι" με μόχλευση που φτάνει 60 φορές τα κεφάλαιά της , και η επικείμενη κατάρρευσή της (λέγε με Ντουμπάι) θα φτάσει την Γερμανία στην εποχή της Βαιμάρης !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: