Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Βρετανία: Αίτημα βουλευτών για αύξηση του μισθού τους

Μετά τον αυστηρό περιορισμό που θα εφαρμόζεται πλέον στα έξοδα και τις παροχές τους, μεγάλος αριθμός Βρετανών βουλευτών εκφράζει τώρα το αίτημα της αύξησης του ετήσιου μισθού τους μέχρι και 40.000 λίρες ώστε να φθάσει στο ποσό των 100.000 λιρών.

Το αίτημά τους αυτό αντιμετωπίζεται αρνητικά από τους πολίτες και ο πρόεδρος της οργάνωσης η οποία εκπροσωπεί τους Βρετανούς φορολογούμενους δήλωσε στην εφημερίδα "Ντέιλι Εξπρές" ότι "η τυχόν αύξηση στο μισθό των βουλευτών θα τους κάνει περισσότερο και επικίνδυνα άπληστους".

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το αίτημα των βουλευτών για την αύξηση στο μισθό τους, αλλά συνέστησε στους βουλευτές του Εργατικού Κόμματος να αποδεχθούν τις εισηγήσεις της ειδικής επιτροπής της Βουλής για την κατάργηση όλων σχεδόν των εξόδων που δικαιολογούσαν μέχρι σήμερα οι βουλευτές του βρετανικού κοινοβουλίου. Μια από τις εισηγήσεις της επιτροπής είναι η απαγόρευση στους βουλευτές να απασχολούν στο γραφείο τους, με αμοιβή, συγγενικά τους πρόσωπα.

http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=21751
Σημ.axinosp:Τελικά αυτοί δεν βάζουν μυαλό μετά από τόσο κράξιμο που έφαγαν πέρσυ με τα απίστευτα έξοδα που ζητούσαν να τους τα πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: