Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Κατακόρυφη η αύξηση των διαταγών πληρωμής

ΣTIΣ 100.000 εκτιμάται ο συνολικός αριθμός των διαταγών πληρωμής που θα εκδοθούν φέτος από τα κατά τόπους δικαστήρια.

Πρόκειται για δικαστικές αποφάσεις που αποτελούν τον προπομπό για εν συνεχεία κατάσχεση κινητών αξιών και πλειστηριασμούς ακινήτων, προκειμένου να διασφαλιστούν απαιτήσεις κυρίως τραπεζών αλλά και ασφαλιστικών ταμείων έναντι οφειλών τρίτων.

Σημειώνεται ότι για ολόκληρο το 2008 είχαν εκδοθεί 69.328 αποφάσεις, από τις οποίες οι 22.684 από τα ανά τη χώρα Πρωτοδικεία και οι υπόλοιπες από δικαστήρια άλλων βαθμίδων. Αντίθετα, κατά τους εννέα πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους είχαν εκδοθεί παραπάνω από 72.000 αποφάσεις, ήτοι περισσότερες από ό,τι ολόκληρο το 2008.

Η πλειονότητα των διαταγών πληρωμής εκδίδεται μετά από προσφυγή σε ένδικα μέσα των τραπεζών, οι οποίες καθημερινά διαπιστώνουν ότι και οι οφειλέτες τους αυξάνονται και η απροθυμία των οφειλετών για προτεινόμενες ρυθμίσεις - διακανονισμούς μετατρέπεται σε άρνηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και σε δάνεια καταναλωτικού χαρακτήρα, οι τράπεζες προκειμένου να εισπράξουν καθυστερούμενες, πέραν του 9μήνου, οφειλές, προχωρούν όχι μόνο σε διαγραφή τόκων, ενέργεια που δεν ήταν συνήθης προ έτους, αλλά και σε διαγραφή μέρους του κεφαλαίου.

http://www.express.gr/news/finance/233271oz_20091115233271.php3
Σημ.axinosp:Ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: