Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

'Πόλεμο' στους διεθνείς οίκους ετοιμάζουν πολιτείες των ΗΠΑ

Η μανία των Αμερικανών για μηνύσεις φαίνεται πως εκδηλώνεται και στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας, καθώς μετά το Οχάιο, και το Κονέκτικατ ετοιμάζεται να μηνύσει τρεις κορυφαίους διεθνείς οίκους για την ''απερίσκεπτη, ανεύθυνη και ανίκανη δουλειά'' τους στην αξιολόγηση επενδύσεων από τα δημόσια συνταξιοδοτικά ταμεία, όπως ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας, Richard Blumenthal. ''Κατηγορούμενοι'' για το 'χάος που προκαλούν' στις αμερικανικές κεφαλαιαγορές και την επιβάρυνση του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού με εκατοντάδες εκ. δολάρια, οι Standard & Poor's, Moody's Corp. και Fitch Ratings. Ο Blumenthal αποκάλυψε επίσης στην τηλεόραση του Bloomberg ότι εκτός από το Κονέκτικατ και ''μία σειρά από άλλες πολιτείες'' προετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά των εταιριών πιστοληπτικής αξιολόγησης.

Η πολιτεία του Οχάιο ήταν η πρώτη που κατέθεσε μήνυση σε βάρος των τριών οίκων, για λογαριασμό πέντε δημοσίων συνταξιοδοτικών και υπαλληλικών ταμείων του Οχάιο, κοστολογώντας τις ζημιές από τις «εσφαλμένες» αξιολογήσεις σε πάνω από 457 εκατ. δολάρια.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=229654
Σημ.axinosp:Εμείς πότε θα ξεκινήσουμε τις μηνύσεις στις Standard & Poor's, Moody's Corp. και Fitch Ratings για το έλλειμμα των δικών μας ταμείων , αλλά και σε μηνύσεις κατά πρώην υπουργών πράσινων και μπλέ που απαιτούσαν επενδύσουν τα ταμεία σε κερδοσκοπικά αμοιβαία κεφάλαια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: