Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Οι τράπεζες κάνουν τη "δουλειά του Θεού", δηλώνει ο CEO της GS

Την άποψη ότι οι τράπεζες υπηρετούν κοινωνικό σκοπό και κάνουν "τη δουλειά του Θεού" εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονων επικρίσεων για τα παχυλά μπόνους που έχει δώσει στον εαυτό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times, ο Lloyd Blankfein επισήμανε εξαλλου ότι τα μεγάλα κέρδη και τα μπόνους στις τράπεζες αποτελούν σημάδι ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, όπως μεταδίδει το οικονομικό κανάλι CNBC.

"Βοηθάμε τις εταιρείες να αναπτυχθούν συμβάλλονταν στην άντληση κεφαλαίων. Εταιρείες που αναπτύσσονται δημιουργούν πλούτο. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν δουλειές και δημιουργεί μεγαλύτερη ανάπτυξη και πλούτο. Έχουμε κοινωνικό σκοπό", αναφέρει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Goldman Sachs.

Υπερασπίστηκε παράλληλα τις πρακτικές μπόνους της τράπεζας τους, επισημαίνοντας ότι συνδέονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους της εταιρείας.

"Άλλες επιχειρήσεις δεν εμφάνισαν κέρδη, ωστόσο διάθεσαν μπόνους στα στελέχη τους", δήλωσε μεταξύ άλλων, ωστόσο αναγνώρισε ότι ορισμένοι ενδεχομένως να νιώθουν θυμό για τις πρακτικές των τραπεζών.
http://www.capital.gr/News.asp?id=849111
Σημ.axinosp:Πως τα καταφέρνει η Goldman Sachs και με τις μαλακίες που κάνει ή λέει είναι πρωτοσέλιδο , σχεδόν κάθε βδομάδα , δεν μπορώ να το καταλάβω .

Δεν υπάρχουν σχόλια: