Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Πρώτη η Βουλγαρία στη παιδική φτώχεια

Το 17% άγγιξαν τα επίπεδα της παιδικής φτώχειας στη Βουλγαρία, ξεπερνώντας κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του Εθνικού Δικτύου για τα Παιδιά, Γκ. Μπογκντάνοφ.
Ο Γκ Μπογκντάνοφ μαζί με άλλους εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, είχε συνάντηση με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν προβλήματα που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός παιδιών στη χώρα. Όπως ο ίδιος επεσήμανε η πλειονότητα των κυβερνητικών σχεδίων στον τομέα αυτό υλοποιείται σε συνεργασία με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Από την πλευρά της, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής της Βουλγαρίας, Βαλεντίνα Σιμεόνοβα, ανέφερε ότι τη στιγμή αυτή λειτουργούν στη χώρα 138 ιδρύματα, όπου παρέχεται στέγη και φροντίδα σε 7.276 παιδιά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σύσταση ομάδας εργασίας προκειμένου να διαμορφωθεί μια ολοκληρωμένη πολιτική για την προστασία των παιδιών.

Όσον αφορά τις επιπρόσθετες παροχές προβλέπεται να δοθούν 20 εκατομμύρια ευρώ για νέες υποδομές στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας το πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Περιφερειακή Ανάπτυξη". Αντίστοιχα, θα επενδυθούν 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ για την παιδική μέριμνα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=102794
Σημ.axinosp:Δεν νομίζω επί υπαρκτού σοσιαλισμού η Βουλγαρία να είχε τέτοιο πρόβλημα. Τώρα πως τα καταφέρανε οι σημερινοί Ηγέτες της να τα κάνουν τόσο σκατά , μόνο ο Σόρος και οι Τραπεζίτες της Wall Street ξέρουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια: