Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Στα 10 ευρώ πωλείται το αρνί και στα 11,5 το κατσίκι

Υψηλές θεωρούνται οι τιμές για τα παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, καθώς το αρνί πωλείται γύρω στα 10 ευρώ και το κατσίκι στα 11,5 ευρώ. Περί τις 22 με 23 χιλιάδες αμνοερίφια σφάχτηκαν, τις τελευταίες μέρες, στα σφαγεία της ευρύτερης περιοχής Καρδίτσας, σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου του τοπικού συλλόγου κρεοπωλών Χρήστου Πρίτσα.

Όπως είπε, η πλειοψηφία τους θα διατεθεί στις αγορές του νομού. Ο αριθμός αυτός, πάντως, αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να ικανοποιηθεί η υψηλή ζήτηση για ντόπιο αρνί και κατσίκι στο νομό Καρδίτσας.
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1220324&nt=103

Σημ.axinosp:Πριν το ευρώ, το αρνί πουλιόταν 999 δραχμές ή 2,93, τώρα λέμε και ευχαριστώ με 10 ευρώ το κιλό ή 3.407,5 δραχμές τι κιλό, γαμώ την Ευρωζώνη σας κουφάλες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: