Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αλλάζει η διάταξη για τη φορολόγηση των bonus των τραπεζικών στελεχών

Μόλις τέσσερις μήνες άντεξε η διάταξη για την φορολόγηση με συντελεστή 90% των bonus των μεγαλοστελεχών που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός τον περασμένο Δεκέμβριο στο Ζάππειο Μέγαρο.
Σήμερα στη Βουλή επήλθε ανατροπή της συγκεκριμένης διάταξης από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο οποίος δήλωσε ότι τα bonus που λαμβάνουν τραπεζικά στελέχη θα φορολογούνται βάσει κλίμακας που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου υποσχέθηκε ακόμη ότι θα αναπληρώσει το εισόδημα που χάνουν από τις περικοπές που έγιναν στο πτητικό επίδομα των ιπτάμενων αξιωματικών και αεροπόρων με το νέο ενιαίο μισθολόγιο.
Ακόμη δίνει στην δυνατότητα στους μηχανικούς να κάνουν μεταφορές ζημιών κατ’ έτος.

www.bankingnews.gr 
 Σημ.axinosp:Τώρα μάλιστα, μην σας περάσουν για Σοσιαλιστές και πάθετε καμιά ξεφτίλα φορολογώντας τα μπόνους των μεγαλοστελεχών στις Τράπεζες. Ο Ρούσβελτ που φορολογούσε με 90% τα μπόνους αλλά και την μεγάλη προσωπική περιουσία στην Αμερική του 30 μάλλον για κρυφοκομμούνι τον λέγανε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: