Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Εκλεισε το γραφείο που είχε στην Αθήνα ο Ελληνας «Μέιντοφ»

Του Ανεστη Nτοκα

Εξαφανίζει σταδιακά τα ίχνη του ο Ελληνας «Μέιντοφ», που έχει υπεξαιρέσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ, με τη λίστα των επενδυτών που του εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους να μεγαλώνει, καθώς ήδη ξεπερνούν τους 10.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κ», ο επενδυτικός σύμβουλος, υπό το βάρος των πρόσφατων δημοσιευμάτων στον Τύπου που αποκάλυψαν τη δράση του και υπό το φόβο να βρεθεί άμεσα αντιμέτωπος με τις διωκτικές αρχές, εκκένωσε εσπευσμένα πριν από λίγες μέρες το γραφείο που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο προφανώς να διαλύσει τα ίχνη του και τα αποδεικτικά στοιχεία για τις πράξεις που του αποδίδονται, καθώς αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι μηνύσεις από τους εξαπατηθέντες πελάτες του προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι, παρά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει επιβληθεί ακόμη από τις Αρχές η απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα και η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του, ούτε καν διατάχτηκε η έρευνα του γραφείου του και του σπιτιού του, τη στιγμή που του αποδίδεται τέλεση σοβαρότατων αδικημάτων, όπως είναι η κακουργηματική απάτη και πλαστογραφία, και το κακούργημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Οι πρώτες μηνύσεις κατατέθηκαν στη Δικαιοσύνη στις 22 Φεβρουαρίου 2010 και, ενώ έχουν περάσει περισσότερες από 40 ημέρες, δεν έχει υπάρξει κινητοποίηση των δικαστικών αρχών. Μάλιστα, οι τελευταίες μηνύσεις κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, από ένα ζευγάρι που κατηγορεί τον επενδυτικό σύμβουλο πως η συνολική αξία του χαρτοφυλακίου το οποίο βρισκόταν υπό τη διαχείριση του μηνυομένου ανερχόταν στο ποσό των 305,9 χιλιάδων ευρώ.

Αψογη συμπεριφορά

Οπως δηλώνουν στην «Κ» οι εξαπατημένοι επενδυτές, η συμπεριφορά του ήταν άψογη, τους ενημέρωνε σε τακτά χρονικά διαστήματα και τοποθετούσε μικρά ποσά στους λογαριασμούς τους πρώτους μήνες για να φανεί αξιόπιστος. Η αποκάλυψη της επενδυτικής απάτης αρχίζει όταν η πλειονότητα των πελατών του, τον Νοέμβριο, ζήτησε επισταμένως τα χρήματά της και δεν είδε καμία ανταπόκριση. Ζήτησε από νομικό γραφείο να ερευνήσει τη σχέση του επενδυτικού συμβούλου με την ελβετική τράπεζα που έχει έδρα τη Ζυρίχη. Οπως δήλωσε στην «Κ» ο δικηγόρος Ηλίας Μπίσιας, ο οποίος χειρίζεται για λογαριασμό των ζημιωθέντων επενδυτών την υπόθεση στην Ελβετία, «η ελβετική τράπεζα διέψευσε την προηγούμενη εβδομάδα εγγράφως και κατηγορηματικά ότι ο καταγγελλόμενος υπήρξε συνεργάτης της και αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα», ενώ ο κ. Μπίσιας πρόσθεσε ότι «είναι πεπεισμένος πως οι Αρχές, παρά τη φαινομενική αργοπορία, θα κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες το καθήκον τους».
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_100055_28/03/2010_395699
Σημ.axinosp:Κατά καιρούς σκάνε μύτη κάτι τέτοιες ειδήσεις που μας κάνουν να γελάσει το χειλάκι μας, Μάθανε και οι Έλληνες τα σύνθετα τραπεζικά προιόντα και θέλουν υπεραποδόσεις. Αντί να δώσεις καμιά αύξηση στους εργαζόμενους σου κύριε Χατζηπαπάρα, αντί να χώσεις τα λεφτά που σου περισεύουν στην πραγματική οικονομία στην δουλειά σου στη τελική , ήθελες παλιομπαγλαμά σε μια βδομάδα να διπλασιάσεις τα λεφτά σου. Πάρε τα αρχίδια μου τώρα και τρέχα ζώον να καλύψεις την ζημιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: