Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Επίτροπος κάλεσε τη Μέρκελ να βοηθήσει την Ελλάδα


Μια από της αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Βίβιαν Ρέντινγκ από το Λουξεμβούργο, κάλεσε σήμερα τη Γερμανία να δεχθεί να βοηθήσει την Ελλάδα από αλληλεγγύη, καθώς...τα προβλήματα της Αθήνας θα μπορούσαν να είναι "η αρχή ενός τσουνάμι" στην Ευρώπη."Είμαστε στην ίδια οικογένεια. Εάν ένα πολύ μικρό μέλος δεν τα πηγαίνει καλά, πρέπει να το βοηθήσουμε, γιατί αν δεν το βοηθήσουμε μπορεί να επηρεαστούν όλα τα άλλα μέλη τα οποία επίσης δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Αγγλία, η Γαλλία, κλπ", δήλωσε στο βελγικό ραδιοσταθμό Bel-RTL η Ρέντινγκ,του Χριστινοδημοκρατικού Κόμματος.

"Η Ελλάδα μπορεί να είναι η αρχή ενός τσουνάμι", υπογράμμισε.

Η Ρέντινγκ, επίτροπος Δικαιοσύνης, απηύθυνε έκκληση στην καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, η οποία θέτει σκληρούς όρους για να δώσει το πράσινο φως για βοήθεια προς την Ελλάδα.
"Ανγκελα λίγο θάρρος. Εχεις σοβαρά προβλήματα στη χώρα σου, γιατί ο λαϊκισμός θέλει όλος ο λαός σου ή ένα μεγάλο μέρος του να είναι κατά της αλληλεγγύης. Πες τους ότι εμείς ήμαστε αλληλέγγυοι όταν έγινε η επανένωση της Γερμανίας. Πληρώσαμε όλοι τότε για να γίνει αυτό και δεν το μετανιώνουμε", τόνισε η Ρέντινγκ.

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2968.html
Σημ.axinosp:Nein .Φαγάνας πεινάει, Φαγάνας φάει όλα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: