Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αμφισβητεί την ευρωπαϊκή συμφωνία το ΔΝΤ

Υπό αμφισβήτηση έθεσαν χθες την ευρωπαϊκή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας οι δηλώσεις του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Ντομινίκ Στρος-Καν ότι το ΔΝΤ θα υποβάλει τους δικούς του όρους σε περίπτωση ανάμειξής του στην οικονομική συνδρομή προς την Ελλάδα. Μιλώντας στην εφημερίδα «Τhe Financial Τimes», μεταβαίνοντας προς το Βουκουρέστι, προκειμένου να μιλήσει ενώπιον του ρουμανικού κοινοβουλίου, δήλωσε ότι «δεν μπορώ να εμφανίσω στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ ένα πρόγραμμα που δεν θα έχει την έγκριση του Ταμείου» και πρόσθεσε ότι «δεν πιστεύω πως θα χρειαστεί να παρέμβει το ΔΝΤ. Πιστεύω ότι η στρατηγική που υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση θα αποδώσει. Η στρατηγική αυτή συνίσταται, άλλωστε, στο να περιμένουμε να δούμε αν η Ελλάδα μπορέσει από μόνη της να λύσει τα προβλήματά της. Και αν, παρ΄ όλα αυτά, αντιμετωπίσει σοβαρότερες δυσκολίες, τότε θα μπορεί να λάβει συντονισμένη διμερή οικονομική στήριξη από την ευρωζώνη με τη συνδρομή του ΔΝΤ». O κ. Στρος-Καν επέμεινε ότι τυχόν διάσωση της Ελλάδας από το ΔΝΤ συνεπάγεται την τήρηση των ίδιων όρων που υποβάλλονται και στις χώρες εκτός ευρωζώνης. Δεν διευκρίνισε το ύψος ενδεχόμενου δανείου προς την Ελλάδα ούτε και τους όρους που θα πρέπει να της επιβληθούν σε μια τέτοια περίπτωση. Τέλος αποσαφήνισε ότι μόνο η Ελλάδα, και όχι η Ευρωπαϊκή Ενωση, μπορεί να ζητήσει πρόγραμμα βοήθειας καθώς μόνο η χώρα μας είναι μέλος του ΔΝΤ, και όχι η ΕΕ.
http://www.tovima.gr
Σημ.axinosp:Έπεσε και η μπλόφα του ΔΝΤ. Μετά ανέβηκαν τα Spread στα 340 και μετά ήλθε ο έρωτας για την Ελληνική οικονομία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: