Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Το ομολόγησαν!

Τελικώς, φαίνεται ότι οι φήμες είναι σωστές.
Η έκτακτη επανέκδοση του 20ετούς αποτελεί ομολογία ότι δεν καλύφθηκε το χθεσινό 7ετες ομόλογο.

Της Μαρίζας Θεοτοκάτου

Συγκεκριμένα, ο ΟΔΔΗΧ προχωρά σήμερα σε επανέκδοση του 20ετούς ομολόγου, με στόχο την άντληση ποσού έως 1 δισ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ομόλογο ωριμάζει τον Οκτώβριο του 2022 κι έχει κουπόνι 5,9%.

"Η εν λόγω κίνηση στοχεύει στην εξομάλυνση των τεχνικών ανωμαλιών σε αυτό το σημείο της καμπύλης των ελληνικών ομολόγων", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΔΔΗΧ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Πέτρου Χριστοδούλου, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην έκδοση γραμματίων του ελληνικού δημοσίου εξάμηνης και δωδεκάμηνης διάρκειας στις 13 Απριλίου και στην έκδοση τρίμηνων γραμματίων στις 20 Απριλίου. Απέφυγε ωστόσο να μιλήσει για ποσά.

Από το πρωί η fmvoice.gr έχει δημοσιεύσει τα εξής:

Φήμες έχουν ξεσπάσει σε κορυφαίες χρηματιστηριακές, ιδιωτικές και τραπεζικές, που υποστηρίζουν ότι η έκδοση του ομολόγου τελικά δεν καλύφθηκε. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση συγκέντρωσε περίπου 2 δισ. ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, αν ισχύουν αυτές οι φήμες, τότε μιλάμε για φιάσκο. Και μάλιστα ένα φιάσκο, το οποίο δεν στρέφεται μόνο εναντίον της Ελλάδας αλλά και εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και κάτι τέτοιο μπορεί να εξηγηθεί, γιατί οι αγορές περίμεναν από την Ε.Ε. συγκεκριμένα μέτρα στήριξης και όχι ασάφειες και αοριστίες. Περίμεναν λεφτά εδώ και τώρα, με χαμηλό επιτόκιο, καθώς και μία ευρωπαϊκή λύση χωρίς την εμπλοκή του ΔΝΤ. Τέλος πάντων, όλοι πρόσμεναν μία στήριξη με λιγότερες αερολογίες, κάτι το οποίο δεν επιτεύχθηκε.

http://www.fmvoice.gr/#2!2!10486

Σημ.axinosp: Πονάνε μωρέ τα παληκάρια σαν τον Χριστοδούλου και τον Παπακωνσταντίνου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: