Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Παπανδρέου με τον διοικητή της ΤτΕ μετά την έκδοση του 7ετούς ομόλογου

Τις πρόσφατες εξελίξεις και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής συζήτησαν ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος και ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά την έκδοση του 7ετούς ομόλογου από την Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίστηκε από υψηλό επιτόκιο και σχετικά χαμηλή ζήτηση.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους όρους δανεισμού «αναλογικά με το πού βρισκόμαστε», χαρακτηρίζοντας πιο λογικό από την προηγούμενη φορά το επιτόκιο.

Ο ίδιος πρόσθεσε πάντως πως το οικονομικό επιτελεί αναμένει πως τα spread θα παρουσιάσουν σταδιακή αποκλιμάκωση.

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=82399

Σημ.axinosp:Ωχ, μα στο είπα ρε GAP όταν ακούς Προβόπουλο να φεύγεις, για καλό δεν σε θέλει αυτό το καιρό !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: