Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Το ελληνικό πείραμα πέτυχε...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Οι τραπεζίτες είναι ευτυχισμένοι που τέλειωσε η επαπειλούμενη πάλη των τάξεων και πως, τώρα πια, ήρθε επιτέλους, ο καιρός της απόλυτης κυριαρχίας τους. Τώρα πια μπορούν να αρχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους και σε άλλες χώρες. Αυτοί οι κύριοι της γης οφείλουν τώρα να υποκαταστήσουν το Θεό και να δημιουργήσουν τη βαθιά κι απόλυτη εμπιστοσύνη, έναντι εκείνων που δήλωσαν υποταγή και υπακοή στις εντολές τους.
Πριν ένα χρόνο, οι πρόεδροι της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προειδοποιούσαν ανήσυχοι για τυχόν κοινωνικές εκρήξεις, έτοιμοι να χαλαρώσουν τα αυστηρά κριτήρια του διεθνούς συμφώνου νομισματικής σταθερότητας προς όφελος της αγοράς εργασίας. Τώρα, μετά το επιτυχές πείραμα της Ελλάδος, μπορούν, όχι μόνο να κοιμούνται ήσυχοι, αλλά να...

ελπίζουν για ακόμη περισσότερες περικοπές στα εισοδήματα των μοντέρνων σκλάβων και για ακόμη μεγαλύτερη ανεργία και φτώχεια. Τώρα, μπορούν να δοκιμάσουν το πείραμα και σε άλλες χώρες.
Η νέα γενιά της Dot com δεν έχει δοκιμαστεί σε διεκδικητικούς αγώνες. Η νέα γενιά του καναπέ και του φραπέ, δεν χρειάστηκε ποτέ να αγωνιστεί ούτε για δημοκρατία, ούτε για ευημερία, ούτε για καλύτερες συνθήκες εργασίας αφού τα αγαθά αυτά τα βρήκε έτοιμα. Η νέα γενιά αποδείχτηκε η πιο συμβιβασμένη και παραδομένη από οποιαδήποτε άλλη γενιά του παρελθόντος, έτοιμη να ζήσει με λιγότερα από εκείνα που είχαν οι προηγούμενες γενιές. Το πείραμα πέτυχε. Οι άνεργοι στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορούν τώρα να ξεπεράσουν και το 20%. Αρκεί οι τιμές των ηλεκτρονικών ειδών, των επώνυμων ρούχων και του φραπέ στις καφετέριες, να μην είναι απαγορευτικές για τα εισοδήματά τους, διότι αυτό θα ήταν ο μόνος λόγος εξέγερσης.
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_8867.html
Σημ.axinosp:Μάλλον το άρθρο αναφέρεται στο σημερινούς νέους από 25-35 χρονών γιατί οι μικρότεροι πιτσιρικάδες  το Δεκέμβρη του 2008 ταρακούνησαν όλο τον Πλανήτη.Για τώρα ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: