Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

- Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία “αδέσποτη” αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας για το σπίτι του.
-Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν… Ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί ήμουν ένα κομμάτι αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Ο Θεός να σας βοηθήσει, να μην πέσετε στα νύχια τους.
Τώρα λοιπόν που πέσαμε στα …νύχια τους, καιρός να ετοιμάσουμε την αντίδραση μας. Η αντίδραση περνάει από τη γνώση και τις μεθόδους του “αντιπάλου”. Το ιστορικό της Αργεντινής δείχνει τον δρόμο, αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Εν συντομία είναι οι ακόλουθες:
  • Το χειρότερο σενάριο για την Ελλάδα ΔΕΝ θα είναι οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα. Θα είναι η εκποίηση των Εθνικών πόρων (Γη & παράγωγα) υπό τη Δαμόκλειο σπάθη αυτών των απολύσεων. Γεγονός που το έχουμε αναλύσει εδώ και πολλούς μήνες στα ακόλουθα άρθρα: Η αυτονόμηση της Θράκης, ανάχωμα στους Ρωσικούς αγωγούς
  • Και εδώ, σχετικά με τις προθέσεις του ΓΑΠ που ήταν ξεκάθαρες πολύ πριν τις εκλογές: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσιμο.
  • Το κλειδί βρίσκεται στη Λαϊκή αντίσταση, όπως ακριβώς έγινε και στην Αργεντινή. Το άσχημο στην Ελλάδα είναι ότι δεν θα χρειαστεί η έλευση του “Κόνδορα” των παρακρατικών δηλαδή που επενέβησαν στην Αργεντινή ερχόμενοι κυρίως από την Παραγουάη για να προβοκάρουν και να τρομοκρατήσουν τον λαό. Υπάρχει ήδη άφθονο “έμψυχο δυναμικό” παρακρατικών στην Ελλάδα καθώς και 3,000 ορφανά όπλα για αυτή τη δουλειά. Αυτό, με απλά λόγια σημαίνει αυξημένη βία και ανάγκη αυτοοργάνωσης των πολιτών. Η αστυνομία τρομοκρατημένη, απλά θα ακολουθεί “εντολές”.
  • Η μεγάλη ανατροπή στην Αργεντινή έγινε όταν ο λαός πέταξε τα κομματικά λάβαρα και βγήκε στους δρόμους μαζικά με Αργεντίνικες σημαίες. Τότε ξαφνικά οι ανταποκρίσεις των διεθνών ΜΜ”Ε” σταμάτησαν και επικράτησε η σιωπή. Μέχρι πριν, έδειχναν διαδηλωτές με κόκκινα σημαιάκια και απαξιωτικά έλεγαν “κάποιοι κομμουνιστές και συνδικάτα διαφωνούν με τα μέτρα”.  Όσο πιο γρήγορα πετάξουμε τα κομματικά και συνδικαλιστικά λάβαρα(τα ακούτε αυτά εσείς του ΠΑΜΕ), τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η λύση (έστω και με ελικόπτερα).
  • Το καλό στην περίπτωση μας είναι ότι τα ΜΜ”Ε” έχουν ήδη απαξιωθεί στις συνειδήσεις του λαού και το διαδίκτυο καλπάζει. Διαβάστε στην συνέχεια πως πριν από την έλευση του ΔΝΤ σε κάθε χώρα, επικρατεί μία πρωτοφανής σύμπνοια μεταξύ των βαρώνων των ΜΜ”Ε” που χαρακτηρίζουν την έλευση του ΔΝΤ ως “χρήσιμη”. Σας θυμίζει κάτι στην Ελλάδα; Έρχεται η μεγάλη συναίνεση των “Βαρώνων” του Τύπου…
  • Η πιο εύκολη και αναίμακτη πράξη αντίστασης είναι η κατά το δυνατόν στήριξη της ντόπιας οικονομίας, με απόρριψη όλων των προϊόντων εισαγωγής σε κάθε επίπεδο. Επίσης η απόρριψη της εμπλοκής κάθε τραπεζικής διαμεσολάβησης στις συναλλαγές. Θυμηθείτε το “πονηρό” μέτρο του Παπακωνσταντίνου για τις συναλλαγές άνω των 1,500 Ευρώ! Με απλά λόγια, το να αγοράζεις από την λαϊκή και όχι από το super market είναι από μόνο του μία πράξη αντίστασης. Πάντα εννοείται από τους παραγωγούς.
 http://olympia.gr/2010/03/26/imf-greece-3/
Σημ.axinosp:Οι πρώτες προτάσεις πέσανε από το olympia.gr, να ακούω τις επόμενες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: