Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Π. Χριστοδούλου: Η Ελλάδα θα απευθυνθεί στο τέλος Μαρτίου στις αγορές για να εξασφαλίσει δάνειο

Η Ελλάδα θα απευθυνθεί την επόμενη εβδομάδα στις αγορές για να εξασφαλίσει δάνειο περίπου πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα στις 16 χώρες της ευρωζώνης η οποία επιτεύχθηκε κατά τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

Ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Πέτρος Χριστοδούλου ανακοίνωσε στους Financial Times ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να δανεισθεί περί τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.
"Θα θέλαμε να απευθυνθούμε στην αγορά στο τέλος Μαρτίου", είπε.

Για να συνεχίσει την αναχρηματοδότηση του χρέους της, η Ελλάδα έχει ανάγκη από περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του Μαΐου. Η ελληνική κυβέρνηση θα εκδώσει πιθανότατα ομόλογο τριών ή επτά ετών αυτόν τον μήνα και ένα αντίστοιχο τον Απρίλιο, γεγονός που θα αποτελέσει κρίσιμη δοκιμασία αξιοπιστίας, αναφέρεται στο δημοσίευμα των Financial Times.

http://www.express.gr/news/world/283576oz_20100327283576.php3

Σημ.axinosp:Θα πέσει γέλιο με τα spread που "έπεσαν" !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: