Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την έκδοση 7ετών ομολόγων

Στην έκδοση 7ετών ομολόγων, λήξης 20ης Απριλίου 2017, προχωρά το ελληνικό δημόσιο.

Τραπεζίτης που μίλησε στο Bloomberg εκτίμησε ότι τα ομόλογα θα τιμολογηθούν στις 310 μονάδες βάσης πάνω από το mid swap.

Ανάδοχοι έχουν οριστεί οι Alpha Bank, Bank of America, Emporiki, ING Bank και Societe Generale.

Σημειώνεται ότι το spread του ελληνικού 10ετούς κρατικού ομολόγου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού bund κυμαίνεται περίπου στις 308 μονάδες βάσης.

Πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια δανεισμού της κυβέρνησης έπειτα από την ανακοίνωση του μηχανισμού στήριξης των Ευρωπαίων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου στο Bloomberg, το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να δανειστεί 15,5 δισ. ευρώ έως τα τέλη του Μαΐου.

Η έκδοση των 7ετών ομολόγων αποτελεί ένα κρίσιμο τεστ για την ελληνική κυβέρνηση, αφού θα δείξει το κατά πόσο επηρέασε τις αγορές η ανακοίνωση του ευρωπαϊκού σχεδίου για την παροχή δανείων στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να αντλήσει χρηματοδότηση με άλλο τρόπο.

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=82369

Σημ.axinosp:Ο Χριστοδούλου έγραψε τον Παπακωνσταντίνου στα αρχίδια του και άρχισε από μόνος του την δημοπρασία  και επειδή είναι και large τύπος ξεκίνησε την δημοπρασία στις 310 μονάδες και όχι στις 308 . Αυτά για να ξέρουμε ποιός κάνει κουμάντο στον ΟΔΔΗΧ .Οσο για τα Spread που δεν έπεσαν να δούμε τι θα πεί για την νέα αυτή "επιτυχία " η κυβέρνηση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: