Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Fitch: Διατηρεί το αρνητικό outlook για την Ελλάδα

H Fitch θα διατηρήσει τις αρνητικές προοπτικές για την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, που αξιολογεί με BBB+, καθώς παραμένει η αβεβαιότητα για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας παρά το δίχτυ ασφαλείας στο οποίο κατέληξε η ΕΕ την περασμένη εβδομάδα.

«Η ανακοίνωση (της ΕΕ) ήταν θετική για το πιστοληπτικό προφίλ της Ελλάδας, ενισχύοντας τις βραχυπρόθεσμες επιλογές χρηματοδότησης και επιβεβαιώνοντας τη στήριξη των κρατών-μελών της ευρωζώνης για τις οικονομικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα», αναφέρει η Fitch σε ανακοίνωσή της.

«Ωστόσο, οι προοπτικές παραμένουν αρνητικές, λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για τη μεσοπρόθεσμη οικονομική και δημοσιονομική εξυγίανση, καθώς και της συνεχιζόμενης έλλειψης σαφήνειας όσον αφορά την στρατηγική χρηματοδότησης των δημοσιονομικών».
Πηγή: Reuters
http://www.naftemporiki.gr
Σημ.axinosp:Σαν να ακούγεται σαν απασφάλιση κσι όπλιση για βολή όπλου, μόνο που το όπλο στρέφει κατά πάνω μας .Ναι είναι το γνωστό πιστόλι που άφησε ο GAP πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλες μετά την μεγάλη νίκη της κυβέρνησης για την πλήρη υποστήριξη που του παρήχε η ΕΕ και η ΕΚΤ.
Μωρέ ωραία μας τα λένε τα ΜΜΕ, αυτή η Fitch γιατί έχει αγριέψει και μας σημαδεύει με την κουμπούρα έτειμη να μας υποβαθμίσει ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: