Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

"Στόχος ο φθηνός δανεισμός"

"Αν και νίκησε η κ. Μέρκελ στις Βρυξέλλες, η Ελλάδα δεν βγήκε χαμένη", δήλωσε ο κ. Γ.Καρατζαφέρης σχολιάζοντας τη συμφωνία των Βρυξελλών και πρόσθεσε:

"Οι έχοντες την ευθύνη την άλλη εβδομάδα, εβδομάδα δανεισμού, θα πρέπει να αναζητήσουν επιτόκια κάτω του 6,3 %, ποσοστό με το οποίο δανειστήκαμε τον προηγούμενο μήνα. Αν το πετύχουν, κάτι θα έχουμε κάνει. Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί, τότε θα πρέπει να ψάξουμε τι είναι αυτό, ή ποιοι που δεν πείθουν τις αγορές στο εσωτερικό της χώρας ή στο εξωτερικό".

http://www.ana-mpa.gr

Σημ.axinosp:Πως τα λέει ο καινούργιος υπουργός οικονομίας της οικουμενικής κυβέρνησης !!

2 σχόλια:

christos milionis είπε...

Δεν λες καλυτερα πρωθυπουργος!.
Τι να το κανει το υπουργειο,παει για μεγαλα κολπα μαζι με το ΔΝΤ ,θα μας σωσει.πολυ γελιο !

Ανώνυμος είπε...

Να το θέσουμε και αλλιώς, ο Καρατζαφύρερ τώρα που διάγει περίοδο ισχνών αγελάδων χωρίς τα παλιά εκατομμύρια χορηγιών της εκκλησίας, κάπως πρέπει να βολευτεί κι αυτός!..
Στην ανάγκη λοιπόν καλή είναι και μια μεσιτεία απευθείας με το ΔΝΤ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη και η καλή του ευρωβουλευτίνα Ν.Τζαβέλλα (Μπιλτνερμεργκού, και όχι μόνο) είναι στην κατάλληλη θέση με όλα τα σωστά κονέ...