Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΤΗ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ...

Το προνομιακό καθεστώς φορολόγησης της εκκλησίας που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ παραμένει και με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι φοροαπαλλαγές σε ό,τι αφορά τη γενική επιχειρηματική της δράση διευρύνονται στο πλαίσιο της γενικότερης ενίσχυσης του μεγάλου κεφαλαίου με τη μείωση των φορολογικών του συντελεστών, ενώ η φορολόγηση των εσόδων της εκκλησίας από την ακίνητη περιουσία της παραμένει προνομιακή.

Να φορολογηθεί άμεσα με συντελεστή 45% η κερδοφορία που προέρχεται από οποιαδήποτε μορφή επιχειρηματικής δράσης της εκκλησίας, όπως και όλων των μεγάλων επιχειρήσεων.
Να σταματήσει η μισθοδοσία των μητροπολιτών από το κράτος και να καταργηθούν όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν.
Να περάσουν άμεσα στο δημόσιο οι δασικές εκτάσεις, οι ορεινοί όγκοι, οι λίμνες κ.α. που ανήκουν σε μητροπόλεις και μονές.
Η φιλανθρωπική δραστηριότητα που επικαλείται η ιεραρχία της εκκλησίας ως λόγο για να μην φορολογείται, είναι προσχηματική.
Σταθερή και πάγια είναι η θέση του ΚΚΕ για την ανάγκη πλήρους διαχωρισμού του κράτους από την εκκλησία.

ΠΡΕΖΑ TV
26-3-2010
http://prezatv.blogspot.com/2010/03/blog-post_7655.html
Σημ.axinosp:Τελικά το είδα και αυτό αντιεξουσιαστικό μπλόγκ να παίρνει θέση υπέρ του ΚΚΕ .Στο Indymedia σήμερα οι πιτσιρικάδες έδιναν συγχαρητήρια στο ΠΑΜΕ που την έπεσε στα ΜΑΤ στην Λάρισσα . Δεν με χαλάει αν έβλεπα και από την πλευρά του ΚΚΕ κάποιες ανάλογες κινήσεις .Αυτές τις στιγμές που περνάει η χώρα μόνο με ένα ενιαίο μέτωπο που θα ξεκινάει από την Ακρα αριστερά και τους αναρχικούς μέχρι κάποιους αριστερών αντιλήψεων ΠΑΣΟΚΩΝ που θα σταθούν πλάι ,πλάι όλοι μαζί μπορούμε να αντέξουμε την καταιγίδα που έρχεται .Ο καιρός θα το δείξει .

Δεν υπάρχουν σχόλια: