Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

...Και μίσους

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, τα παλικάρια της ΟΥΚ μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι.
Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».
Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».


Ρατσιστικά συνθήματα από μέλη των ειδικών δυνάμεων στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.
Κι αυτά ενώ την παρέλαση παρακολουθούσαν δεκάδες οικογένειες μεταναστών, που θα κληθούν στη συνέχεια να απαντήσουν στην εύλογη απορία των παιδιών τους «Γιατί τόσο μίσος;». Λες και δεν ψήφισε πρόσφατα η Βουλή τον νόμο για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες. Λες και δεν έχουμε αποφασίσει από καιρό σ' αυτή τη χώρα ότι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις, και μάλιστα ως σημαιοφόροι.
Αναρωτιέται κανείς: Πώς είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός, παρελαύνοντας επισήμως και συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης, να προσβάλλει την ανθρωπιά μας, να εκθέτει τη χώρα μας και να παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τη ρητορική μίσους; Ζούμε στο 2010, και μάλιστα με κυβέρνηση σοσιαλιστών, ή σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο στρατός διεκδικούσε και είχε άλλο ρόλο στα πράγματα της χώρας;
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=145379
Σημ.axinosp:Εμψυχωτικές μαλακίες στρατόκαυλων που "παίζουν" σε όλους τους μοντέρνους μισθοφορικούς στρατούς. Δεν μου προκαλεί έκπληξη καμία. Εκπληξη θα μου προκαλούσε να φώναζαν συνθήματα ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ, στο ΔΝΤ, στους Τραπεζίτες, στην επικείμενη εξαθλίωση του λαού μας, να νιώσουμε σαν Έλληνες πολίτες ότι και ο στρατός είναι δίπλα μας . Αλλά που τέτοια πράγματα, εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός .Ένας στρατός κομμένος και ραμμένος στα ΝΑΤΟΙΚΑ πατρόν, με τις ειδικές δυνάμεις την τελική λύση του εξαθλιωμένου συνολικά πολιτικού συστήματος .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ..
ΤΟ "ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ"..??
(ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ)..

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ..

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "ΘΕΡΜΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ....

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΣ "ΚΥΛΟΤΕΣ" ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ..
ΤΟ "ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ"..??
(ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ)..

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ..

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "ΘΕΡΜΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ....

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΣ "ΚΥΛΟΤΕΣ" ΣΑΣ...

axinosp είπε...

Υπηρέτησα 24 Μήνες Τυφεκιοφόρος ΣΕΜ .Παρουσιάστηκα στην Κόρινθο το 1979 με κόψανε από ΔΕΑ σαν κομμουνιστή τύπου Γ. Κάθε δεύτερη πέμπτη στη μονάδα μου σαν "αποθηκάριος μεραρχίας" περνούσαν από την πλάτη μου πάνω από πεντακόσιοι τόνοι σε τρόφιμα. Γνώρισα καλά και τους τύπους με τις πουλάδες αλλά και τους μουσουλμάνους από την Θράκη. Γνώρισα και τους πατριώτες και τα μιάσματα . Τραγούδησα και εγώ σαν όλους τους φαντάρους αυτά που τραγουδάγανε οι ΟΥΚ εχθές ,Την «Μακεδονία Ξακουστή» ,την «Βόρειο Ήπειρο» , αλλά και το Μαρία-Μαρία τα μπούτια σου, ήταν μέσα στο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που σε βάζει ο στρατός να παίξεις . Ένα «παιχνίδι» που σε κάνει να μισήσεις πατρίδα, φίλους ,οικογένεια, σχέσεις, όνειρα. Ένας ατελείωτος εφιάλτης εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου με αγγαρείες ,σκοπιές , καψόνια , με άδεια μια φορά στους έξι μήνες και έξοδο μία φορά την εβδομάδα γιατί από βύσμα άστα να πάμε . Συνθήκες διαβίωσης , ούτε στον εχθρό σου !! Εσύ για πες μας αγαπητέ άγνωστε σχολιαστή υπηρέτησες και αν ναι πες μας και εμάς που υπηρέτησες και πότε για να δούμε ποιος τελικά φορούσε κυλόττες και στρινγκάκια !!

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθείτε και παλεύετε αλλά οι Έλληνες θα παραμείνουν εδώ, όσα μέσα και να μεταχειριστήτε για να τους αλλοτριώσετε, ψευτοαριστερούληδες υποχείρια του ανθελληνικού συστήματος. Ας μετρήσουμε πόσοι "προοδευτικοί" δηλώνουν εθελοντές για τα ειδικά σώματα του στρατού. Οσφυοκάπτες ο τροχός γυρίζει και ας μην το πιστεύεται τώρα.

axinosp είπε...

Κατάλαβα, ακόμα δεν έχεις πάει στρατό αγαπητέ άγνωστε. Δυστυχώς στην εποχή μου δεν μπορούσαν οι αριστεροί να πάνε ειδικές δυνάμεις, Παρόλα αυτά διάβασε το blog taxalia-Το 1.BLOG της Θεσσαλονίκης που μιλάει για "Βατραχάνθρωποι: Καραμπινάτη προβοκάτσια!!!" και τότε θα καταλάβεις αγαπητέ ότι σας πήραν χαμπάρι, μιλάω για το κουστουμάτο που πήγαινε δίπλα στα ΟΥΚ και έδινε τα παραγγέλματα για τα συνθήματα , που σε λιγες μέρες θα μάθουμε τι ρόλο βαρούσε η εν λόγω Λούγκρα.Η Αμερικάνικη Νέα Τάξη άρχισε τις ψυχολογικές επιχειρήσεις της με πρώτο θύμα τα ΟΥΚ της χθεσινής παρέλασης.Μόνο περίμενε να δείς και την απάντηση ,για τα χθεσινά , θα εκπλαγείς !!