Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας παραμέρισαν σήμερα τις διαφορές τους, παρουσιάζοντας στα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης μία έτοιμη συμφωνία για το πώς θα προσφερθεί στην Ελλάδα ένα δίκτυο χρηματοπιστωτικής ασφάλειας για την κρίση δανεισμού της.
Σύμφωνα με το προσχέδιο της γαλλο-γερμανικής πρότασης, το οποίο επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βοήθεια στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει "ουσιαστική χρηματοδότηση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μία πλειοψηφία ευρωπαϊκής χρηματοδότησης".
Αλλά η Ελλάδα θα μπορεί να πάρει τη βοήθεια μόνο ως "ultima ratio (τελευταία καταφυγή), που σημαίνει ιδιαίτερα ότι η χρηματοδότηση της αγοράς είναι ανεπαρκής".
Η Αθήνα θα πρέπει να δανειστεί 20 δισεκατομμύρια ευρώ τους επόμενους δύο μήνες προκειμένου να χρηματοδοτήσει το δημόσιο χρέος της. Ωστόσο το κείμενο Μέρκελ-Σαρκοζί δεν αναφέρει τα ποσά που θα είναι διαθέσιμα από το συνδυαστικό μηχανισμό της ευρωζώνης και του ΔΝΤ.

Αναφέρει μόνο πως οι χώρες της ευρωζώνης θα συνεισφέρουν "συντονισμένα διμερή δάνεια" που θα υπολογίζονται με βάση το μερίδιό τους στο κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Τα δάνεια θα προσφερθούν σε τιμές αγοράς και όχι με επιδοτούμενο επιτόκιο, προσέθεσαν διπλωμάτες.
Και σε μία προφανή παραχώρηση προς τις γερμανικές απαιτήσεις για αυξημένη επιτήρηση των κρατών του ευρώ, η γαλλο-γερμανική συμφωνία καλεί για μία έκθεση στο τέλος του χρόνου η οποία θα διερευνά "όλες τις επιλογές" που είναι διαθέσιμες προκειμένου να αυξηθεί ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των ηγετών της ΕΕ "στην οικονομική επιτήρηση στον καθορισμό της στρατηγικής μεγέθυνσης της ΕΕ".
Διπλωμάτες δήλωσαν πως αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μηχανισμούς τιμωρίας για τις χώρες που παραβιάζουν τους κανόνες της ευρωζώνης, επιβάλλοντας κυρώσεις στο είδος της συμπεριφοράς που οδήγησε στα προβλήματα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το κείμενο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο "θα πρέπει να γίνει η οικονομική κυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
ΠΡΕΖΑ TV
25-3-2010
Σημ.axinosp:Η εξουσία μην χαθεί σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ και δεν πάει να γκρεμιστεί όλη η Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: