Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΗΠΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πτώχευσης για GM και Chrysler

Η General Motors Corp. και η Chrysler LLC ενδεχομένως να υποχρεωθούν σε καθεστώς πτώχευσης από την αμερικανική κυβέρνηση προκειμένου η τελευταία να διασφαλίσει την αποπληρωμή των 17,4 δισ. δολ. σε ομοσπονδιακά κεφάλαια που διέθεσε προς τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανία για την διάσωση τους, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, άλλοι πιστωτές όπως η Citigroup Inc., η JPMorgan Chase & Co. και η Goldman Sachs Group Inc., προηγούνται των απαιτήσεων της αμερικανικής κυβέρνησης.
Σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση έχει ήδη προσλάβει δικηγορικά γραφεία προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στην κατάταξη των πιστωτών των δύο εταιρειών.
Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει εφικτό, έχουν την δυνατότητα να υποχρεώσουν τις εταιρείες σε καθεστώς πτώχευσης ως προϋπόθεση για επιπλέον κυβερνητική βοήθεια, μέσω νέας συμφωνίας πίστωσης (Debtor in Possession-DIP), ένα καθεστώς που δίνει στην αμερικανική κυβέρνηση προτεραιότητα έναντι των άλλων πιστωτών.
http://www.capital.gr/news.asp?id=672401
Σημ.axinosp:Τα παράγωγα της έκρηξης που θα ακολουθήσουν μετά από μια πτώχευση της GM θα ανέρχονται σε ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ δολλάρια! Δεν υπάρχει εταίρος αντίθετων παραγώγων (;) "derivative counter party" πουθενά, που να είναι στην οικονομική κατάσταση για να αντέξει τέτοια χτυπήματα. Όταν τα αντίθετα παράγωγα αποτυγχάνουν, ολόκληρη η αγορά παραγώγων πεντάκις εκατομμυρίων δολλαρίων αποτυγχάνει.
Πρόσθεσε όλα αυτά από πάνω , στα λεφτά για "κίνητρα έκτακτης ανάγκης" που θα δημιουργηθούν το Φεβρουάριο, σχέδιο που θα αποτύχει δραματικά και παταγωδώς μέχρι τα μέσα Μαρτίου και έχεις, όχι την "τέλεια θύελλα", αλλά
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ TSUNAMI
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2009!!!!
Ας ελπίσουμε ότι όλοι είναι έτοιμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: