Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΗΠΑ: Αύξηση 32% των αιτήσεων για πτώχευση το 2009

Αυξημένες κατά 32% στις 1,43 εκατ. ήταν οι αιτήσεις χρεοκοπίας από νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις ΗΠΑ το 2009, αριθμός που κατατάσσει το περασμένο έτος στην έβδομη θέση στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, το οποίο συγκέντρωσε στοιχεία από 90 περιφερειακές υπηρεσίες, το Δεκέμβριο μόνο οι αιτήσεις χρεοκοπίας ήταν αυξημένες κατά 22% στις 116.000.

Η πολιτεία με τη μεγαλύτερη αύξηση ήταν η Αριζόνα, καθώς ο αριθμός των αιτήσεων σημείωσε άνοδο 77%, στη δεύτερη θέση ήταν η πολιτεία του Γουαϊόμινγκ με αύξηση 60%, στην τρίτη θέση ήταν η Νεβάδα με 59% και στην τέταρτη η Καλιφόρνια με 58%. Αντίθετα, οι πολιτείες με τα μικρότερα ποσοστά ανόδου ήταν οι Αλάσκα, Νεμπράσκα και Β. Ντακότα με 12%, 12% και 14%.

Οι αιτήσεις για πτώχευση ξεπέρασαν τις 2 εκατ. το 2005 ενώ το 2006 υποχώρησαν στις 600.000 και έκτοτε αυξάνονται συνεχώς.
http://www.capital.gr/News.asp?id=882326
Σημ.axinosp:Τα στοιχεία όχι μόνο δεν δείχνουν ανάκαμψη αλλά πάνε όπως και άλλα κράτη σαν την Ελλάδα σε πτώχευση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: