Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Την αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ζητά Γερμανός βουλευτής

Την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ζήτησε ο Γερμανός βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Φρανκ Σέφλερ, ο οποίος ζήτησε να πληρώσει η χώρα μας το τίμημα της «εξαπάτησης» των υπόλοιπων εταίρων.

Σε δήλωσή του στο περιοδικό Focus, το μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του γερμανικού κοινοβουλίου αναφέρθηκε στο υπέρογκο χρέος και τη «δημιουργική λογιστική» των Ελλήνων που «εξαπάτησαν τους υπόλοιπους εταίρους, οι οποίοι καλούνται τώρα να το πληρώσουν ακριβά».

Το Πακέτο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, ωστόσο, δεν προβλέπει την αποβολή κράτους μέλους από τη ζώνη του ευρώ και, σύμφωνα με τον βουλευτή του FDP, οι αλλαγές δεν θα συντελεστούν εν μία νυκτί. «Για τα αναπτυσσόμενα κράτη της ΕΕ ισχύουν ειδικά κριτήρια, τα οποία προβλέπουν αποβολή [από την ευρωζώνη]», επισήμανε ο Σέφλερ.

«Kαλύτερα ένα τέλος με πόνο, παρά ένας πόνος χωρίς τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1770041
Σημ.axinosp:

Να φύγετε να πάτε αλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: