Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πτώχευση κήρυξε η Japan Airlines παρά τις κρατικές βοήθειες

Σε καθεστώς πτώχευσης εισέρχεται η Japan Airlines υπό το σχέδιο αναδιάρθρωσης μετά την αποτυχία τεσσάρων κρατικών διασώσεων. Πρόκειται για την τέταρτη μεγαλύτερη πτώχευση στα ιαπωνικά χρονικά, που φθάνει τα 900 δισ γιεν (10 δισ δολ.).

Η εταιρεία και δύο θυγατρικές της αναζήτησαν προστασία απ’ τους πιστωτές τους, έχοντας επισφάλειες ύψους 2,32 τρισ γιεν.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ασίας θα απολύσει υπαλλήλους, θα σταματήσει ζημιογόνες πτήσεις και θα αποσύρει τα παλιά αεροπλάνα μετά τις ζημιές 131 δισ γιεν που είχε στο α’ εξάμηνο της χρήσης. Παράλληλα, οι πιστώτριες τράπεζες θα προβούν σε παραγραφή χρεών και η εταιρεία θα λάβει τονωτική ένεση με κεφάλαια του δημοσίου.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δήλωσε ότι οι πτήσεις της JAL θα συνεχιστούν κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της αναδιάρθρωσης, η οποία θα υλοποιηθεί με την επίβλεψη του κρατικού φορέα εξυγίανσης επιχειρήσεων (ETIC).

Παρά τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας, οι επενδυτές είναι πιθανό να χάσουν μεγάλο μέρος της επένδυσής τους στη JAL.

Χθες η μετοχή της JAL άγγιξε το χαμηλότερο επίπεδο της ιστορίας της, στα 5 γιεν, ή 6 σεντς του δολαρίου, διαμορφώνοντας την αγοραία αξία της εταιρείας στα 150 εκ. δολάρια, δηλαδή χαμηλότερα από την τιμή ενός νέου αεροσκάφους τύπου Jumbo.
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=2&artid=80212
Σημ.axinosp:Κορόιδο τελικά πιάστηκε ο Βγενό με την ΟΑ ;;

1 σχόλιο:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Ο Johnny Walker φεύγει με τα λεφτά, η πούτσα έρχεται...


Κάνε post το σημερινό άρθρο του Τουτουδάκη από το βρωμο-capital. Λέει αυτά που έχω πεί εγώ πριν από μήνες, χωρίς τα μπινελίκια.


Άντε μπάς και συνέλθει κανένας τελευταίος, αν και δεν νομίζω. Θα τα χάσουν όλα στο καζίνο με κρουπιέρη τον Τρούπα...


+χώσον+