Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ BLOGS

Υποστηρίζω με φανατισμό την ύπαρξη των blogs και της δυνατότητάς τους να ενημερώνουν άμεσα, πολύπλευρα και δίχως δεσμεύσεις και σκοπιμότητες. Μάλιστα έχω παρουσιασθεί και σαν μάρτυρας στον ανακριτή υποστηρίζοντας το δικαίωμα των blogs να απολαμβάνουν ελευθερία έκφρασης και άποψης.
Εχουμε όμως μια παράξενη ιδιαιτερότητα στην Ελλάδα. Τις απεριόριστες, ανεξέλεγκτες και κυρίως ανώνυμες ύβρεις. Οι σχολιαστές των άρθρων και των άλλων αναρτήσεων επιδίδονται συνήθως σε ένα ακατάσχετο οχετό ύβρεων που υποδηλώνει συμπλεγματικές προσωπικότητες που βρίσκουν ευκαιρία ανώνυμης εξωτερίκευσης εσωτερικών αναστατώσεων και ανισορροπιών. Δυστυχώς, η τακτική αυτή, πέραν του ότι αναδεικνύει άδικα την μλογκόσφαιρα σε καταφύγιο προσωπικοτήτων του περιθωρίου, προδικάζει μελλοντικούς περιορισμούς που δυστυχώς αναπόφευκτα θα της επιβληθούν. Μία και μόνη δικαστική απόφαση θα είναι αρκετή. Και θα είναι πολύ δύσκολο να πεισθούν τελικά οι δικαστές να μην παρέμβουν σε ένα τέτοιο κυκλώνα προσβλητικών χαρακτηρισμών, απειλών κι ανυπόστατων ισχυρισμών. Από τα πράγματα, η υποτιθέμενη ελεγκτική παρέμβαση του συντονιστή του όποιου blog ακυρώνεται. Μια και είναι αδύνατον να ελεγχθούν καταιγίδες ολόκληρες από κατευθυνόμενες ύβρεις. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως σε ξένα blogs πέραν της αθυροστομίας των εκφράσεων δεν υπάρχουν προσωποποιημένες ύβρεις και απαξιωτικά ατομικά προσωπικά σχόλια. Θα κατορθώσουμε τελικά με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα μας να καταστρέψουμε κι’ αυτό το καινούργιο μέσο ελεύθερης, και προσιτής στους πάντες, έκφρασης;
http://www.andrianopoulos.gr/0010000506
Σημ.axinosp:Αυτή η μανία που έχουν οι πολιτικοί να ζητούν την παρέμβαση της δικαιοσύνης όταν τάχα μου εκβιάζονται , λοιδωρούνται , υβρίζονται απο τους Μπλόγκερς δείχνει το πνευματικό νανισμό τους , όταν όμως τους φτύνουν οι μεγαλοεκδότες αυτοί νομίζουν ότι και καλά ψιχαλίζει !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας αγαπαμε αλλα δε μας αρεσει καθολου που μας ξεβρακωνετε. Δυστυχως ειμεθα αναγκασμενοι να παρεμβουμε και να σας λογοκρινουμε. Με ΜΕΓΑΑΑΛΗ μας λυπη φυσικα..., γιατι κατα τα αλλα ειμαστε και γαμω τους δημοκρατες. Αρκει να συμφωνειτε μαζι μας βεβαιως βεβαιως, αλλεως σας τραβαμε και καμια μηνησουλα αμα λαχει.

Ταδε εφη Ανδρεας Ανδριανοπουλος.