Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Το Στέητ Ντηπάρτμεντ καταδικάζει απόπειρες εμπρησμού συναγωγής στα Χανιά

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν δυο απόπειρες εμπρησμού συναγωγής στα Χανιά της Κρήτης και τις χαρακτήρισαν τρομοκρατική ενέργεια κατά της Ελληνικής εβραϊκής κοινότητας.

Ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ δήλωσε ότι οι δύο αυτές απόπειρες εμπρησμού καταφέρονται επίσης κατά της Ελληνικής ιστορίας και κληρονομιάς. Και πρόσθεσε ότι το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών επαινεί την Ελληνική κυβέρνηση για την ισχυρή της στάση ενάντια στο αντισημιτισμό και το ρατσισμό.

Εμπρηστές προσπάθησαν 2 φορές να πυρπολησουν τη συναγωγή Ετζ Χαγίμ, στις 5 και 16 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο κτίριο και να καταστραφούν πάνω από 2.000 σπάνια βιβλία.

http://www.voanews.com/greek/2010-01-21-voa4.cfm
Σημ.axinosp:Θέλω να ρωτήσω δύο πραγματάκια τους Αμερικάνους , εδώ όλη η Ελλάδα δεν πήρε χαμπάρι την απόπειρα αυτή , το Στέητ Ντηπάρτμεντ πως το πήρε χαμπάρι ενώ για πιό σοβαρά ζητήματα κάνει τη πάπια .΄Δεύτερο ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ τι θρησκεύματος είναι ;;

1 σχόλιο:

axinosp είπε...

με τους skinheads στα Χανιά τι κάνει η αστυνομία, απλά τους έχει σαν εφεδρεία για τους φοιτητές .
Γιατί έχουμε καταγγελίες για τους αυγοκέφαλους από http://silviaokaliova.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html