Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Οι F.T αποκαλύπτουν τις πηγές τους και «φωτογραφίζουν» 4 πρόσωπα από την Ελλάδα

Με νέο δημοσίευμα οι F.T επιμένουν στην ακρίβεια του δημοσιεύματός τους, ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε πλησιάσει του Κινέζους μέσω της Goldman Sachs. Αποκαλύπτουν επίσης ότι οι πηγές για το δημοσίευμα της εφημερίδας είναι τρία πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σε πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και μία ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που έχει δουλειές στην Κίνα.

Το νέο αυτό άρθρο ξεκινά, υπογραμμίζοντας πως στελέχη της Goldman Sachs, τα οποία συνόδευαν αντιπροσώπους του αμερικάνικου hedge fund του Paulson, ήρθαν στην Αθήνα χθες, για να συναντήσουν τραπεζίτες, οικονομολόγους και αναλυτές.

Η δεύτερη αυτή επίσκεψη μέσα σε έναν μήνα της G.S στην Αθήνα, τονίζει την βαθιά σχέση που έχει η επενδυτική τράπεζα με το ΠΑΣΟΚ.

Aν και δεν έχει λάβει επίσημη εντολή από την ελληνική κυβέρνηση , η Goldman Sachs παίζει τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας, υποστηρίζουν οι F.T.

Στο παρελθόν, οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα, συνεργαζόντουσαν με πολλές επενδυτικές τράπεζες ( Morgan Stanley, Credit Suisse, Deutsche Bank, UBS, JP Morgan) εκτός από την Goldman Sachs.

Το ΠΑΣΟΚ όμως άλλαξε τα πράγματα, και αύξησε τον ρόλο της Goldman. Οπως σχολιάζει στους F.T., Ελληνας οικονομικός σύμβουλος στους « η Goldman Sachs έχei ανταγωνιστικό πλεονέκτημα γιατί τα στελέχη της είναι ιδιαίτερα έξυπνα και εχουν εξαιρετικές ιδέες». (!)

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, το δημοσίευμά της ( το οποίο ακολουθήθηκε από την διάψευση και των δύο πλευρών), για deal της ελληνικής κυβέρνησης με την Goldman, βασίστηκε στις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν στους F.T από τρία άτομα που είναι πολύ κοντά σε πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ καθώς και ένα ακόμα το οποίο συνδέεται με μία ελληνικη ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία έχει μακροχρόνιες σχέσεις, με τις κινεζικές αρχές εμπορίου.

Αυτοί λοιπόν αποκάλυψαν στους F.T, ότι μετά από πολλά ραντεβού που είχε το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Γ. Παπανδρέου, με πολύ υψηλόβαθμα στελέχη της Goldman Sachs, η επενδυτική τράπεζα προώθησε πώληση ελληνικών ομολόγων στο Πεκίνο και επίσης πρότεινε την πώληση μετοχών της Εθνικής σε κινεζικές τράπεζες.

Μάλιστα η εφημερίδα υπογραμμίζει πως αν και η JP Morgan είχε μεγάλο ρόλο στην Ελλάδα στο παρελθόν, έχει παραγκωνιστεί από την νέα κυβέρνηση λόγω της λεγόμενης συμμετοχής της στο σκάνδαλο των ομολόγων, το 2007 .
http://www.reporter.gr
Σημ.axinosp:Το αίμα νερό δεν γίνεται !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η επιμονη της κυβερνησης σε μη βοηθεια απο ΕΚΤ,η Κινα,η Γερμανια ,η απο οπουδηποτε,σε συνδυασμο με την ψευτοαπογραφη και τα αλλα ξεβρακωματα, οδηγησαν τα επιτοκια δανεισμου στα υψη,προς οφελος ''περιουσιων''τραπεζικων κολοσσων.Ακομα υποθηκευσαν το μελλον των Ελληνων,με προοπτικες υποδουλωσης.Φυσικα φυσικα, ενα παχυ ποσοστο του υπερτιμολογημενου επιτοκιου δανεισμου συν τις κρυφες προμηθειες, θα εισρευσουν σε σοσιαληστικες τσεπες.Ισως ειμαι πολυ ακραιος,αλλα οι πρακτορες,προδοτες,μισελληνες και νεογενιτσαροι(ακομη και ψυχοπαθεις)ποτε μα ποτε δεν δουλευουν τσαμπα.