Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Merrill Lynch: Η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει επιπλέον 10% του ΟΤΕ

Η Ελλάδα μπορεί να εξασκήσει το δικαίωμά της και να πουλήσει 10% της συμμετοχής της στον ΟΤΕ στην Deutche Telekom σύμφωνα με την Bank of America-Merrill Lynch, όπως αναφέρει το Dow Jones Newswires.

“Κατά τη γνώμη μας, τα σημερινά δημοσιονομικά προβλήματα της Ελληνικής Κυβέρνησης αυξάνουν την πιθανότητα πως θα εξασκήσει το δικαίωμά της και θα αναγκάσει την D.T. να αγοράσει ένα επιπλέον 10% στον ΟΤΕ (αξίας 0,6 δισ. ευρώ),” αναφέρει η BofA-Merrill Lynch.

“Έτσι, αυτό θα ανοίξει το δρόμο στη D.T. ώστε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του ΟΤΕ (για συνολικό κόστος 3.7 δισ. ευρώ χωρίς τα premiums).”

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=885513
Σημ.axinosp:Τι μας λένε οι Τραπεζίτες της Bank of America-Merrill Lynch , εδώ και τώρα να πουλήσουμε γιατί στη γωνία σας έχουμε και επειδή δεν θα ξεχρεώσετε στον αιώνα τον άπαντα θα σας πάρουμε , ότι ΔΕΚΟ έχει μείνει για πενταροδεκάρες και μετά μέσω των λογαριασμούς των ΔΕΚΟ , θα σας ρουφάμε με το μπουρί της σόμπας το αίμα εσάς και τα παιδιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: